Kanalvägen 7, Vänersborg

Bostadsrätt, 4 rok, 83m2 Pris: 2 590 000 kr

Nyproduktionsprojekt vid vackra Brinkebergskulle sluss, här uppförs fantastiskt fina lägenheter med stora uteplatser och utsiktsläge mot älven. Totalt 19 lägenheter kommer att erbjudas. Läget är lugnt och njutbart med cykelväg in till stan och en vacker natur att njuta av med älvens vackra skiftningar. Närhet till busskommunikationer och fik vid slussen. Lägenheterna kommer att variera i storlek från 2 rum och kök till 4 rum och kök. Här finns verkligen något för alla. Härliga balkonger med helt rätt solläge och utsikt mot kanalen. Inglasning går att få mot tillägg. Genomgående hög standard i lägenheterna med parkettgolv, kök från Marbodal och badrum med klinker och kakel. Bekvämlighet såsom garage finns till varje lägenhet. Det finns hiss i varje trapphus. Gästparkeringar kommer att finnas. Brinkebergskulle sluss i Vänersborgs kommun är den översta av de sex slussar som reglerar vattenvägen mellan Vänern och Västerhavet. Runt omkring slussområdet och längs med kanalen finns mycket vackra promenadvägar. Ett litet trevligt café ligger alldeles vid slussen, öppet sommartid. Preliminär byggstart är hösten 2017 och inflytt i början på 2019. Välkomna att höra av er för att boka en av dessa fina lägenheter!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

FAKTA OM LÄGENHETEN ENTRÉ/HALL Golv: klinker. Väggar: tapet. Tak: målat betongtak. Inredning: skjutdörrsgarderob med inredning. WC Golv: klinker. Väggar: kakel. Tak: målat betongtak. Inredning: kommod med handfat, tvättställsblandare, spegelskåp med eluttag, golvstående toalettstol. Svedbergs badrumsmöbler. BADRUM Golv: klinker. Väggar: helkaklade. Tak: målat betongtak. Inredning: spegelskåp med belysning. Handfat med kommod. Golvstående toalettstol. Badkar med blandare alternativt duschvägg med blandare. Tvättmaskin och torktumlare, fabrikat Siemens. Svedbergs badrumsmöbler. VARDAGSRUM Golv: parkett 13 mm. Väggar: tapet. Tak: målat betongtak. SOVRUM Golv: parkett 13 mm. Väggar: tapet. Garderober: skjutdörrsgarderober eller paketgarderober enligt ritning. KÖK Golv: parkett 13 mm. Väggar: tapet. Stänkskydd av kakel. Tak: målat betongtak. Inredning: skåpsinrede enligt köksritning från Marbodal. Laminatbänkskiva. Disklådeblandare FFM eller liknande. Infälld diskho. Häll, Kyl/frys, ugn, micro, diskmaskin, fläkt av Fabrikat siemens eller likvärdig. FÖRRÅD Golv: parkett 13 mm. Väggar: målat. Tak: målat betongtak. Observera att på översta plan är det vitmålade gipstak i lägenheten. Det är golvvärme på plan 1 och sedan radiatorer i lägenheterna på plan 2- plan 4. ÖVRIGT Ytterdörr med ringklocka.. Innerdörrar: släta vita. Fönster: trä/aluminium. Karmar och golvsockel i vitlackerat trä. Fönsterbänkar i natursten. Samtliga lägenheter har balkong eller terrass. VATTEN Varm- och kallvatten mäts individuellt genom mätare i varje lägenhet. EL Elanläggningen är utförd med uttag och belysning enligt Svensk Standard (vissa avvikelser kan förekomma). Lägenhetens elcentral är försedd med jordfelsbrytare. Bostadsrättsföreningen tecknar gemensamt abonnemang och varje lägenhet förses med individuella elmätare. VENTILATION Mekanisk frånluft. VÄRME Det kommer att installeras en bergvärmepump som förser lägenheterna med värme. VATTEN Varm- och kallvatten mäts individuellt genom mätare i varje lägenhet. DATA, TV OCH TELEFONI Byggnaderna ansluts med fiberkanal. I lägenheterna monteras en s.k. multimediacentral i elskåpen. I nätet distribueras data, IP-telefoni och tv. Analog telefoni kan inte fås. HISS Hiss finns i varje trapphus. PARKERING I föreningen finns parkeringsplatser i garage att hyra. Det hör ett garage till varje lägenhet och avgiften är obligatorisk. Det kommer att finnas ett förråd i anslutning till garaget. UTEPLATSER OCH BALKONGER Samtliga lägenheter har balkong eller terrass. INREDNING OCH TILLVAL - möjligheten att göra egna val och tillval finns.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017/2018

TV & Internet

Via FiberVia Fiber

Uteplats/Balkong

Balkong, läge sydväst.

Bilplats

1 garageplats. Garageplats är obligatorisk. Avgift per månad 550 kr.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Kanalvägen 7 - Vänersborg

Kommun

Vänersborg

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017/2018

Boarea

83m2

Biarea

4m2

Våning

4 av 4 (Våningsplan 4 av 4. ) , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

BRINKEBERGS KULLE

Avgift

4 422 kr/mån

Pris

2 590 000 kr

31 205 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Kanalvägen 7, Vänersborg

Bostadsrätt, 4 rok, 83m2 Pris: 2 590 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

5,55%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Förening

Föreningens namn:

Bostadsrättsföreningen Kanallyckan

Lägenhetsnummer:

4001

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola