Piongången kolonilott nr 51, Karlshamn

Fritidshus, 3 rok, 38m2 Pris: 225 000 kr

Välkommen till Sommarstaden!

Välkommen till vackra Sommarstaden. Här är folkbokförda i Karlshamns kommun välkomna att köpa. Stugan har behov av renovering och längtar efter någon som vill ta sig an detta. Trevlig altan i form av ett trädäck med sol från morgon till sena kvällen. Härlig trädgård. Perfekt för dig med "gröna" fingrar. För mer information angående områdesbestämmelser rekommenderas hemsidan www.sommarstadenikarlshamn.se Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Allmän beskrivning

Vi går in på framsidan av stugan och kommer till den inbyggda altanen. Här kan man sitta och njuta och titta ut på den härliga trädgården. Vi fortsätter in och kommer till allrummet med trägolv. Innanför detta rummet finns ett midre rum med plats för en säng. Här står även kylen med en mindre frys placerad. Vi går vidare till ett mindre arbetskök. Liten spis med två plattor och vask. Skåpsinredning med målade träluckor i blått. Från köket finns en utgåg till baksidan av trädgården. Kolonistugan är behov av renovering.

Tomt

Tomtarea 300 m² (arrenderätt). Härlig tomt med stora möjligheter för dig med "grön fingrar". Idag består tomten till större delen av gräsmatta.

Övriga byggnader

Mindre förråd finns för trädgårdsredskap. Utedass Potti potti. Vattentoaletter och duschar finns i en gemensam byggnad i området.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: okänt

TV & Internet

Sommarstaden har ett eget WiFi-nät, öppet under tiden 1 april till 30 september. Wifi-nätet är anslutet till Internet via bredband från Karlshamn Energi. Avgiften för Wi-Fi ingår i medlemsavgiften

Uteplats/Balkong

Altan (trädäck) vid sida av huset.

Bilplats

Bilen parkeras utanför området.Två stycken större parkeringsområden. Fri parkering.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Byggnad å samt arrenderätten till kolonilott nr 51 på fastigheten Karlshamn 5:1

  Adress

  Piongången kolonilott nr 51 - Karlshamn

  Kommun

  Karlshamn

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  okänt

  Boarea

  38m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Tomtarea

  300m2

  Rum

  3 rok varav 1 sovrum

  Område

  Sommarstaden

  Eller högstbjudande

  225 000 kr

  5 921 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Mikael Kellander

  Fastighetsmäklare

  0708-63 77 30

  mikael.kellander@lansfast.se Läs mer om Mikael

  Extra kontaktperson

  Angelica Johansson

  Mäklarassistent

  0709-90 32 92

  angelica.johansson@lansfast.se Läs mer om Angelica

  Visning

  Är du intresserad?

  Piongången kolonilott nr 51, Karlshamn

  Fritidshus, 3 rok, 38m2 Pris: 225 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  5 000 kr/år

  Hushållsel:

  1 500 kr

  Övrigt:

  3 500 kr

  Övrigt = 3500 kr medlemsavgiften till Karlshamns koloniträdgårdsförening som bland annat inkluderar arrendeavgiften, vatten, sopor och trädgårdsavfall. Inträdesavgift i föreningen tillkommer med 200 kr och betalas av köparen. Stugpärm med bra information gällande Sommarstaden kommer lämnas till köparen vid överlåtesen.

  Skattesats:

  34.6

  Byggnad

  Tomtarea:

  300m2

  Grund:

  Krypgrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Plåtarbete:

  Målad plåt

  Fönster:

  Enkla fönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Vatten/avlopp:

  Sommarvatten (endast kallt vatten) Från april till oktober..

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola