Lye Annex 161, Stånga

Fritidshus, 3 rok, 50m2 Pris: 850 000 kr

Charmigt fritidshus i Lye

Välkomna till detta mycket charmiga fritidshus som ligger beläget i närheten av Lye kyrka. Trädgård med mängder av fruktträd såsom, äpple, plommon, körsbär och päron. Trädgårdens läge ger ett bra vindskydd vilket borgar för många härliga varma sommardagar. Huset bjuder på ett stort kök med bra plats matplats, duschrum, vardagsrum, inglasad veranda i äldre stil, två sovrum samt en vind som även den har använts som sovrum. Huset har renoveringsbehov. Lye socken ligger nära fina sandstränder med både Ljugarn och Herta på bekvämt bilavstånd, mataffärer i Stånga och i Sudrets serviceort Hemse Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Entré

Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder. Härifrån når du köket och duschrummet.

Duschrum

Duschrum med dusch, WC och handfat. Målat betonggolv och målade väggar.

Kök

Stort kök med bra förvaring och arbetsytor. Köket är utrustat med kylskåp och spis. Två fönster ger ett härligt ljus till rummet och du har även utrymme för matplats.

Tvättstuga

Utrymme tänkt som tvättstuga med utgång till trädgården, varmvattenberedare och hydrofortank.

Vardagsrum

Mysigt vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöbel. Härifrån når du den inglasade verandan via en spegeldörr som skänker huset en mysig äldre karaktär.

Sovrum 1

Sovrum med tapetserade väggar och plastmatta på golv. Plats för dubbelsäng och sängbord.

Sovrum 2

Sovrum i bra storlek på övre plats med plats för flera bäddar. Rummet har tapetserade väggar, plastmatta på golv och ett stort fint fönster.

Vind

Vind utan färdiga ytskikt (idag masonitskivor) men som kan omvandlas till sovrum.

Tomt

I trädgården är det ofta vindskyddat och vädret upplevs ofta som varmare här än vad väderleken säger. Här finns fruktträd (äpple, plommon, körsbär, päron). Här finns bärbuskar (hallon, röda vinbär och lite jordgubbar). Speciella växter som kermesbär, svart nysrot, violruta, lejontass, amerikanskt älggräs har varvats med mer traditionella växter som paradisbuske, rosor, binka, malvor, nävor och kärleksört.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1909

Uppvärmning

El

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Last: Avtalsservitut: Ledning, 09-IM1-74/10160B.1 Förmån: Avtalsservitut: Avloppsledning, 09-IM1-74/10160A.1 Förmån: Officialservitut Väg, 09-LYE-166.1 Förmån: Officialservitut Väg, 09-LYE-179.1

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Tis 21 Nov 16:00 - 16:30

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Lye Annex 1:5

Adress

Lye Annex 161 - Stånga

Kommun

Gotland

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Fritidshus

Byggår

1909

Boarea

50m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

20m2

Tomtarea

1 392m2

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Lye

Utgångspris

850 000 kr

17 000 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

Anmälan krävs, via länken eller tel 0498-233350. Välkomna.

2017-11-21 16:00:00 2017-11-21 16:30:00 40 Bostadsvisning Lye Annex 161, Stånga 57,2981810647845, 57,2981810647845 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Lye Annex 161, Stånga

Fritidshus, 3 rok, 50m2 Pris: 850 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

9 380 kr/år

Försäkring:

1 352 kr

Hushållsel:

4 500 kr

Vatten/avlopp:

2 416 kr

Renhållning:

1 112 kr

Pantbrev:

1 st om totalt 40 000 kr

Taxeringsvärde:

387 000 kr varav mark 184 000 kr

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

0

Byggnad

Tomtarea:

1 392m2

Grund:

Torpargrund

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Trä

Takbeklädnad:

Plåt

Fönster:

2-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

El

Vatten/avlopp:

Enskilt vatten: Bräckt vatten med något bristfällig tillgång. Avlopp: Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Status:

Behövs ej

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola