Haraldsåsen 52, Hede

Fritidshus, 4 rok, 61m2 Pris: 850 000 kr - Budgivning pågår

Fritidshus i Haraldsåsen finns nu till salu...

...Vill du förverkliga drömmen om ett eget fritidsboende? Här i Haraldåsen har du naturen runt knuten men ändå nära till centrum som b,la erbjuder ICA, apotek, färgaffär, möbelaffär, café & matställen. Fritidshuset inrymmer hall, tre sovrum, allrum/kök och ett badrum. I området finns skoterleder och längdspår. Till skidbackarna på Vemdalsskalet & Björnrike tar du dig i bil på ca 30 minuter. Sommartid finns möjligheten att fjällvandra, plocka bär eller kanske gå en härlig golfrunda i exempelvis Hede. Säljs med inventarier!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med avhängning direkt till vänster. Golv: plastmatta. Väggar: stående träpanel.

Allrum

Välkommen in i husets hjärta. I ena delen av rummet finns en tresitssoffa, tre fåtöljer och en kamin. I andra delen finns matbordet placerat vid fönsterna. Gott om ljusinsläpp. Golv: trägolv. Väggar: stående träpanel.

Kök

Köket är ett ljust härligt vitt kök som är maskinellt utrustad med spis med ugn, fläkt, kyl/frys och en micro. Kakel ovan arbetsyta.

Sovrum 1

Sovrum 1 inrymmer en våningsäng och garderob. Ljusinsläpp från fönster. Golv: trägolv. Väggar: stående träpanel.

Sovrum 2

Sovrum 2 inrymmer två våningsängar och två garderober. Ljusinsläpp från fönster. Golv: trägolv. Väggar: stående träpanel.

Sovrum 3 / Bastu

Sovrum 3 inrymmer en våningsäng, torkskåp (fungerar ej) och en bastu. Golv: plastmatta. Väggar: stående träpanel. (Detta rum skulle även kunna användas som endast en relaxdel.)

Badrum

Badrummet inrymmer duschkabin, handfat, varmvattenberedare och wc. Golv: plastmatta. Väggar: våtrumstapet.

Byggrätt

70 kvm för huvudbyggnad och 20 kvm för uthus. (se fakta och dokument)

Allmänt om området

Två mil från Vemdalen by, i ensamt majestät, reser sig det formsköna Sonfjället 1 278 m.ö.h. Vid foten av fjället och intill älven Ljusnan ligger Hede. Byn har ca 700 innevånare. Här finns bank, skola, dagis, vårdcentral, bank, apotek, tandläkare, veterinär, bensinstation, bilservice, café, restauranger, välsorterad ICA-butik, järn-, färg- och blomsterhandel, möbelbutik, frisör, idrottsplats, elbelyst skidspår, folkpark och camping. Vid Ljusnans strand ligger en 18-håls golfbana med sällsynt vackra vyer över Sonfjället. Runt Hede finns stugområden med natur, fiske, fjäll och skoterleder runt knuten. Haraldsåsens stugområde ligger 2,5 km söder om Hede. Skärsjövålen och Synderkölens stugområde ligger vid foten av Sonfjället med närhet både till skidspår och skoterleder. Särvfjället är kanske ett av Härjedalens bästa fjäll för vandring, jakt och skoteråkning. De flesta stugorna ligger i söderläge precis vid trädgränsen med milsvid utsikt över fjäll och vidder. Vid foten av Särvfjället finns Orrens Wärdshus med skoterled som går ända till restaurangen. Det är ett populärt utflyktsmål för tusentals skoteråkare varje år.

Tomt

Naturtomt

Övriga byggnader

Förråd finns direkt till vänster om entrédörren.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1978

Uppvärmning

Direktverkande el & kamin

TV & Internet

Möjlighet att ansluta till fiber: Kostnaden för installation är 19 900,-, sedan tillkommer grävning från närmaste anslutningspunkt. Om kunden vill att vi gräver så är startavgiften 3 500,- och sedan 150,-/meter. Jag uppskattar det till ca 45 meter från anslutningspunkt till husvägg. Är det flera som vill ha hjälp med grävning så kan de dela på startavgiften för grävningen. För mer information kontakta Häjeåns 0680-242 00

Uteplats/Balkong

Altan

Bilplats

P-plats utanför huset

Vägbeskrivning

Från Länsförsäkringars kontor kör mot Vemdalen By (väg 315) och följ vägen i ca 18,2 km. Tag sedan höger på (väg 84) och kör ca 12,3km och tag sedan vänster in på Råndalsvägen och följ denna väg i ca 2,4km och tag sedan höger in mot Haraldsåsen. Tag sedan direkt in till vänster efter 30 meter & följ vägen i ca 75 meter. Tag sedan till höger och du får infarten direkt till höger. Välkommen!

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Hede Kyrkby GA:3 Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 23-IM2-65/152.1 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1967-02-24)

Övrigt

Besiktningsprotokoll finns att tillgå. (se fakta & dokument)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Hede Kyrkby 18:52

  Adress

  Haraldsåsen 52 - Hede

  Kommun

  Härjedalen

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  1978

  Boarea

  61m2

  Areauppgifter enligt säljarna

  Tomtarea

  1 537m2

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Hede med omnejd

  Utgångspris

  850 000 kr

  13 934 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  775 000 kr

  12 705 kr/m2

  B1 20/02 kl: 20:53 - 775 000 kr

  B1 19/02 kl: 09:46 - 750 000 kr

  Visa alla bud

  Ansvarig mäklare

  Emma Nyman

  Fastighetsmäklare

  070-297 83 37

  emma.nyman@lansfast.se Läs mer om Emma

  Extra kontaktperson

  Leif Nyman

  Mäklarassistent

  070-688 92 88

  leif.nyman@lansfast.se Läs mer om Leif

  Visning

  Är du intresserad?

  Haraldsåsen 52, Hede

  Fritidshus, 4 rok, 61m2 Pris: 850 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  23 456 kr/år

  Försäkring:

  1 661 kr

  Uppvärmning:

  13 555 kr

  Vatten/avlopp:

  7 020 kr

  Samfällighet:

  1 220 kr

  Driftskostnaden kan variera beroende på nyttjande!

  Pantbrev:

  4 st om totalt 25 000 kr

  Taxeringsvärde:

  397 000 kr varav mark 163 000 kr

  Värdeår:

  1978

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  35.76

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 537m2

  Grund:

  Torpargrund och plintar

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el & kamin

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola