Lingonstigen 23, Björkvik

Fritidshus, 3 rok, 37m2 Pris: 2 195 000 kr

Sjönära torp

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Mysig torpstuga med anor från 1700-talet. Fastigheten är i bra skick, ansluten till kommunalt VA och har en härlig sjöutsikt över sjön Yngaren. Nedanför huset finns gemensam båtbrygga och badplats. Huset består av kök och vardagsrum med öppen spis på nedre plan och 2 sovrum på vinden. Taket är bytt för ca 5 år sedan.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan: HALL, linoleummatta. KÖK, plankgolv, vitmålat trätak, vedspis (ej i bruk), spis med häl, fläkt, kyl/frys (ca 3 år), liten matkällare. VARDAGSRUM, plankgolv, öppen spis. Vind: Låg takhöjd. SOVRUM 1, trägolv, synliga takbjälkar. SOVRUM 2, trägolv, synliga takbjälkar.

Tomt

Tomtarea 1 408 m² (friköpt).

Övriga byggnader

TOALETTRUM på baksidan med wc och utedusch. FÖRRÅD/VEDBOD FÖRRÅD

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1760

Uppvärmning

Direktverkande el + öppen spis

TV & Internet

TV-antenn.Mobilt bredband.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Katrineholm Vedeby GA:1, Katrineholm Vedeby GA:2 Planbestämmelser:Byggnadsplan (1968-04-26) , Ändring av detaljplan (2002-04-15)

Övrigt

Från huset är det ca 50-100 meter till båtbrygga och badplats i Yngaren. Fastigheten har fiskerätt i Yngaren på områdesföreningens fiskevatten. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Vedeby 7:38

Adress

Lingonstigen 23 - Björkvik

Kommun

Katrineholm

Typ

1 plan med vind

Boendeform

Fritidshus

Byggår

1760

Boarea

37m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

1 408m2

Rum

3 rok varav 1 sovrum

Område

Björkvik

Utgångspris

2 195 000 kr

59 324 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Lingonstigen 23, Björkvik

Fritidshus, 3 rok, 37m2 Pris: 2 195 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

3 st om totalt 370 000 kr

Taxeringsvärde:

635 000 kr varav mark 487 000 kr

Värdeår:

1930

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.69

Byggnad

Tomtarea:

1 408m2

Grund:

Torpargrund

Stomme:

Timmer

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Brädfodrad

Takbeklädnad:

Betongpannor

Fönster:

2-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Direktverkande el + öppen spis

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola