Oxbärsstigen 11, Åkersberga

1 490 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Annarby 2:4

  Adress

  Oxbärsstigen 11 - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  1970

  Boarea

  44m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  2 622m2 - Friköpt

  Rum

  2 rok

  Utgångspris

  1 490 000 kr

  33 864 kr/m2

  Välkommen till en sommarstuga i Annarby med härlig skogstomt!

  Ring för att boka visning. Söker du en plats där du kan spendera somrarna eller bara vill fly vardagen och andas ut? Då är denna fastighet för dig! Här bor du i omtyckta Annarby med skogen runt hörnet och endast kort promenad ifrån den vackra badsjön Skiren. Detta är en naturskön tomt på en lugn återvändsgata. Oxbärsstigen ligger endast 10 kilometer utanför Åkersberga och blir ett allt mer populärt område för permanenta bostäder. På fastighetens 2622 m2 hittar vi en huvudbyggnad på 44 m2 och ett mindre förråd. Området ligger inom detaljplan. kommunikationer till Åkersberga och Norrtälje når du via buss från Roslagsvägen (ca 5 minuter från Annarby). Här finns möjlighet till tillträde omgående om så önskas. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1970

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Österåker Annarby GA:1, Gemensamhetsanläggning: Österåker Skeppsbol GA:1 Last: Avtalsservitut: Brunn Mm, 01-IM4-62/1286.1 Last: Avtalsservitut: Villa Mm Och Årlig Avgäld, 01-IM4-68/11838.1 Last: Avtalsservitut: Visst Betesförbud Mm, 01-IM4-36/4074.1 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1963-12-11)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  7812 kr / år

  Driftkostnad:

  10 300 kr/år

  Elkostnad:

  3 200 kr/år

  Renhållning:

  1 600 kr/år

  Samfällighet:

  3 000 kr/år

  Vägavg/snö:

  2500 kr/år

  Total driftkostnad:

  10 300 kr/år

  Pantbrev:

  7 st om totalt 618 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 102 000 kr varav mark 783 000 kr

  Värdeår:

  1970

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1970

  Tomtarea:

  2 622m2

  Vatten/avlopp:

  enskilt sommarvatten, Avlopp saknas.

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor