Granö 157, Köping

595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Österby 1:14

  Adress

  Granö 157 - Köping

  Kommun

  Kungsör

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  1870

  Boarea

  50m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  2 028m2 - Friköpt

  Rum

  1 rok

  Område

  Granö

  Eller högstbjudande

  595 000 kr

  11 900 kr/m2

  KUNGSÖR/GRANÖ

  Trevligt fritidhus med potential. Huset har en hög takhöjd i både kök och vardagsrum men framförallt i vardagsrummet då det är öppet till nock som ger byggnaden en härlig rymd. I vardagsrummet finns även en härlig öppen spis och en trapp som går upp till ett rymligt sovloft. Elen måste anslutas.Placeringen av fastigheten avskild, men samtidigt så går det snabbt att ta sig till Kungsör och Köping som ligger närmast fastigheten.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Kök

  Rymligt kök med entré, trägolv, målad tapet och fönster i två väderstreck. I köket finns även diskho, vedspis, spiskupa, bakugn och kyl/frys.

  WC

  WC med plastmatta, målade väggar, mulltoa och handfat.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med trägolv, målade väggar, fönster i två väderstreck, trapp till sovloft och öppen spis.

  Sovloft

  Sovloft med trägolv, målade väggar och fönster. Dessutom ser man ut över vardagsrummet som är öppet till nock likaså sovloftet.

  Tomt

  Tomtarea 2 028 m² (friköpt). Tomten: naturtomt.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Redskapsbod och utomhusdusch.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1870

  Borrad brunn 1996-1997. Innertak 2002. Nytt trägolv 2002. Ny el 2004. Yttertak 2009.

  Uppvärmning

  Direktverkande el , braskamin

  TV

  TV-antenn.

  Bredband

  ADSL.

  Uteplats/Balkong

  Altan

  Bilplats

  P-plats.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Officialservitut Väg(3 st)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  5 000 kr/år

  Försäkring:

  2 000 kr/år

  Elkostnad:

  3 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  5 000 kr/år

  Pantbrev:

  6 st om totalt 498 000 kr

  Taxeringsvärde:

  219 000 kr varav mark 127 000 kr

  Värdeår:

  1929

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1870

  Tomtarea:

  2 028m2

  Grund:

  Torpargrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongtakpannor

  Plåtarbete:

  Målad plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el , braskamin

  Vatten/avlopp:

  Borrad brunn, avlopp saknas.

  Renoveringar:

  Borrad brunn 1996-1997. Innertak 2002. Nytt trägolv 2002. Ny el 2004. Yttertak 2009.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor