Sjögårdarna 21-36, Tällberg

950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Tällberg 13:111 med flera

  Adress

  Sjögårdarna 21-36 - Tällberg

  Kommun

  Leksand

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  3 000m2 - Friköpt

  Område

  Tällbergs Sjögårdar Södra

  Och uppåt

  950 000 kr

  317 kr/m2

  Tällbergs Sjögårdar - Etapp 2

  Tällbergs Sjögårdas södra del är under utveckling och växer! De första husen i den södra delen är färdigbyggda och ägarna har flyttat in. Nu byggs det på tomt N4 och N8 där husen nu står på plats. Senast sålda tomter är S6 och S7 där det snart kommer upp nya fina hus! Det finns fortfarande några tomter kvar så om Ni vill bli en del av detta fina område, tveka inte! Kontakta oss för mer information! Alla tomter är sålda utan någon förbindelse när det kommer till husleverantör. Ni kan realisera era tankar kring ert permanent eller fritidsboende med hjälp av den husleverantör eller det byggföretag ni själva väljer! TÄLLBERGS SJÖGÅRDAR - SÖDRA - ETAPP 2 Sjönära tomter och nyckelfärdiga hus - tomtstorlekar mellan 2 100 m² och 4 200 m² till salu i Tällberg, en av Sveriges mest attraktiva byar. Här kan du välja att bygga ditt eget drömhus antingen i ett nyckelfärdigt koncept eller med hjälp av den husleverantör eller det byggföretag du själv väljer. Vid Siljan Samtliga tomter ligger vid Siljan och har fantastisk (och garanterad) utsikt över sjön, med de världsberömda solnedgångarna som bonus. Ni kommer dessutom att kunna njuta under alla årstider av det sjönära lägets möjligheter till friluftsliv. I Tällberg Den välkända dalabyn med sin rika historia och kultur har mycket att erbjuda, med natur och kultur rätt utanför dörren. En härlig strand med marina, livlig atmosfär med internationella besökare och alla bekvämligheter av hög standard.

  Ansvarig mäklare

  Liselotte Mattsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  072-243 70 30

  liselotte.mattsson@lansfast.se Läs mer om Liselotte

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtstorlekar mellan 2 100 m² och 4 200 m².

  Upplåtelseform: Friköpt

  Vägbeskrivning

  Hitta hit med bil: När du kommer från Tällberg centrum, ta till höger vid Båthusgattu (100 m efter infarten till hotell Dalacarlia på vänster sida), ta den andra vägen till vänster (Sjöängsgattu) och följ den tills du precis kommit över elljusspåret. Här hittar du Sjögårdarna.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Leksand Tällberg GA:10, Leksand Tällberg GA:16, Leksand Tällberg GA:17, Leksand Tällberg S:56 Officialservitut Vatten-Och Avloppsledningar Planbestämmelser: Detaljplan (2011-05-09) , Ändring av detaljplan (2014-12-08)

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Övrigt

  Inom de delar som är markerad finns vackra tomter tillgängliga, alla i attraktivt sydvästläge med strålande utsikt över Siljan. De är mellan 2 100 m² - 4 200 m², vilket ger tillräckliga ytor för att förverkliga ditt drömboende. Tomterna säljs i befintligt skick. Alla vägar, dränering och kommunalt vatten/avlopp har färdigställts i hela området, så att det finns en anslutningspunkt vid varje tomt. Anslutningsavgiften för VA är inkluderad i priset. El och fibernät finns också tillgängligt, anslutningsavgiften för dessa ingår ej i priset. Tomt S1: 2 300 m², kategori B, pris 950 000 kr Tomt S2: 3 300 m², kategori B, pris 1 100 000 kr Tomt S3: 2 400 m², kategori B, pris 950 000 kr Tomt S4: 2 600 m², kategori B, såld Tomt S5: 4 200 m², kategori B, såld Tomt S6: 3 000 m², kategori B, såld Tomt S7: 2 800 m², kategori B, såld Tomt S8: 2 400 m², kategori B, såld Tomt S9: 2 400 m², kategori B, pris 950 000 kr Tomt S10: 2 200 m², kategori B, pris 950 000 kr Tomt S11: 2 300 m², kategori B, pris 950 000 kr Tomt S12: 2 100 m², kategori C, pris 1 050 000 kr (bygg/kontorsboden som står på tomten kommer att flyttas då tomten blir såld) Vänligen observera följande: - Alla tomtstorlekar är ungefärliga. - Illustrationerna över området är enbart exempel. - De angivna priserna och villkoren kan komma att ändras

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  3 000m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp till tomtgräns. Anslutningsvgiften ingår i köpeskillingen.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor