Byvägen 40 & 38A, Klövjsö

275 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Klövsjö 8:90 Klövsjö 8:91 & Klövsjö 8:92

  Adress

  Byvägen 40 & 38A - Klövjsö

  Kommun

  Berg

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  2 032m2 - Friköpt

  Område

  Klövsjö

  Utgångspris

  275 000 kr

  135 kr/m2

  Tomter i mysiga Klövsjö by! EN TOMT ÄR SÅLD!

  Två tomter finns nu kvar att förvärva i vackra Klövsjö by! Med sina fantastiska vidder och naturområden erbjuder Klövsjö både aktiviteter vinter som sommartid. Jakt, fiske, svamp & bärplockning, fina vandringsleder, skidåkning samt utförsåkning i Klövsjös skidområde som nås enkelt med en 7 minuters bilfärd bort. Här har du även ca 20 minuter till Vemdalsskalet & ca 37 minuter till Björnrike. I Klövsjö by har du tillgång till lokala serviceställen, såsom ICA-butik, caféer och restauranger. Byn i Klövsjö erbjuder även förskola samt skola upp till årskurs 6. Perfekt för barnfamiljen! BYGGRÄTT: Enligt förhandsbesked giltigt till 2018-07-06: Varje tomt får bebyggas med ett bostadshus om 150 kvm med högst ett våningsplan med inredd vind. -Byggnader ska placeras minst fem meter från närmaste kraftledning. -Gemensam anslutning till allmän väg för de två södra tomterna krävs (om inte Trafikverket beslutar annat). -Riktlinjer för bebyggelsens utformning i översiktsplanen för Klövsjö by ska beaktas.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea Berg, Klövsjö 8:90: 1 791 kvm Tomtarea Berg, Klövsjö 8:91: 1 834 kvm Tomtarea Berg, Klövsjö 8:92: 2 032 kvm

  Upplåtelseform: Friköpt

  Vägbeskrivning

  Från Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings kontor följ Vemdalsskalet Nya Landsvägen (315) mot Klövsjö i ca 24 km. Tag sedan vänster in på Bygdegårdsvägen och fortsätt i ca 1.3 km innan du kommer fram till en korsning. En fastighet hittar du direkt på din högra sida. Om du svänger vänster in på byvägen och fortsätter i ca 150m hittar du även de övriga tomterna på din vänstra sida. Varmt välkommen!

  Servitut, planbestämmelser m m

  Berg, Klövsjö 8:90: Gemensamhetsanläggning: Berg Klövsjö GA:2 Berg, Klövsjö 8:91 & Berg, Klövsjö 8:92: Avtalsservitut kraftledning.

  Övrigt

  Tomtarea: Berg, Klövsjö 8:90: Ca 1 791 kvm. Berg, Klövsjö 8:91: Ca 1 834 kvm. - SÅLD! Berg, Klövsjö 8:92: Ca 2 032 kvm.

  Vatten/avlopp: Anslutningsavgiften för vatten/avlopp tillkommer köparna och kostnaden är 130 880 inkl. moms. Köparen får bekosta grävning till kopplingspunkten ca 50-60m söder om fastigheten Berg, Klövsjö 8:92. Ledningsrätt krävs. Fastigheten Berg, Klövsjö 8:90 anses vara olämplig för kommunalt V/A. För mer information kontakta kommunen. Elanslutning: Anslutningsavgiften för el MAX 25 tillkommer för köparna och kostnaden är 22 100 exkl. moms. Fiber går att ansluta för en avgift om ca 15 000kr Drift: Belysningsandelar: Ca 1000/år/tomt. Byvägen 40 (8:90) ingår i en vägförening. Frivilligt bidrag om 200kr/år. Avvikelser kan förekomma. Områdesbeskrivning: Bredden är Klövsjös styrka. Högst upp på fjället finns solgropar, fun park, familjepister, förbindelselift till Storhogna och maskinpreparerade spår för klassiskt och skate (2, 3, 5, 8.0 km) samt förbindelsespår till Vemdalsskalet. Några svängar längre ner väntar tre av fjällens svartaste pister. Och allra längst ner ett välkomnande barnområde och en expresslift till toppen. Där nere ligger också Hotell Klövsjöfjäll med all service, restaurang, bar och relax. Alldeles intill liftarna finns en välsorterad sportshop och skiduthyrning. I Klövsjö har ski in/ski out varit regeln under de senaste tio säsongernas nybyggande. Området Solviken ligger strax intill expressliften och förra säsongens nyhet var Katrinagården vid Svartåstjärnen. Längre upp med pisten som granne ligger Skidterassen. Längst ner ligger stugområdet Klövsjögläntan med elbelyst 3 km skidspår. Klövsjö by, några kilometer bort, anses av många vara fjällens vackraste fjällby. Byn har ca 300 innevånare, en välsorterad ICA-butik, bageri, restaurang, bryggeri, gårdsmejeri, bensinstation och skola. Mellan Klövsjö och Storhogna, vid Utanbergsvallarna, ligger golfbanan med vackra fjällvyer. En välskött 18-hålsbana, en korthålsbana med 9 hål, restaurang och golfshop.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  1 000 kr/år

  Övrigt:

  1 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  1 000 kr/år

  Kommentar:

  Övrigt: Belysningsandelar

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 032m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor