Björnrike Blästervallsvägen 27, Vemdalen

Tomt, 2 114m2 Pris: 1 295 000 kr - Budgivning pågår

Tomt med fantastiskt läge - Björnrike/Björnvallen!

Mycket fin tomt belägen i området Björnvallen med vacker utsikt mot skidbackar och närliggande naturområden. Tomten har en mycket generös byggrätt där du får bygga 220 kvm byggnadsarea, som går att fördela på fyra lägenheter och två våningar. Utöver byggnadsarean får du också bebygga tomten med 30 kvm uthus/balkong. Anslutningsavgift för vatten och avlopp är betalt för en lägenhet och el för max 63 A är erlagd. Du kan gå från tomten till liften och sedan glida enkelt tillbaka hem igen på skidorna. I område finns även skoterspår och ett mindre elljusspår för längdåkning 1,6 km och 3,6 km att nyttja. Om du önskar en lite svårare utmaning finns längdspåren i den övre delen av Björnrike som tar dig vidare mot Vemdalen. Nya Björnrike torg som ligger ett stenkast bort erbjuder Skistarshop där du kan köpa liftkort och hyra skidutrustning. Du har även närhet till restaurang, grillplats och sjukvård som finns att tillgå. Lite längre upp i området finns Björnrike Centrat med ICA och ytterligare restaurang. Drift för GA:11 kommer inom kort. Beslut om drift sker på långfredagen.

Vägbeskrivning

Från Länsförsäkringars kontor kör väg 315 mot Vemdalen i ca 9,7 km. Tag sedan väg 514 mot Björnrike/Sveg i 5km. Sväng sedan vänster mot Björnrike, kör ca 1,3 km och tag sedan höger. Kör i ca 200 m och tag vänster upp på Björnrike Blästervallsvägen, ca 50 m upp så har du fastigheten på din vänstra sida! Varmt välkommen!

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Vemdalens Kyrkby GA:11 (Vägar, parkeringsplatser, gångväg med bro, sopstationer, naturmark med skidvägar samt sanddepåer). Planbestämmelser: Detaljplan (2012-12-05)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Vemdalens Kyrkby 43:464

  Adress

  Björnrike Blästervallsvägen 27 - Vemdalen

  Kommun

  Härjedalen

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  2 114m2

  Område

  Björnrike

  Utgångspris

  1 295 000 kr

  613 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Högsta bud 1 300 000 kr

  615 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  My Paulsson

  Fastighetsmäklare

  070-688 07 31

  my.paulsson@lansfast.se Läs mer om My

  Extra kontaktperson

  Leif Nyman

  Mäklarassistent

  070-688 92 88

  leif.nyman@lansfast.se Läs mer om Leif

  Visning

  Är du intresserad?

  Björnrike Blästervallsvägen 27, Vemdalen

  Tomt, 2 114m2 Pris: 1 295 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  1 st om totalt 600 000 kr

  Taxeringsvärde:

  757 000 kr varav mark 757 000 kr

  Skattesats:

  35.76

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 114m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola