Smessgatan 2G, Vemdalen

450 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Vemdalens Kyrkby 2:22

  Adress

  Smessgatan 2G - Vemdalen

  Kommun

  Härjedalen

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  1 338m2 - Friköpt

  Område

  Vemdalen By

  Utgångspris

  450 000 kr

  336 kr/m2

  Tomt med centralt läge i Vemdalen by!

  Nu finns en tomt med ett centralt läge i Vemdalen by att förvärva! Tomten är belägen på en hörntomt med lugnt läge på mysig gata. Här får du bygga 180 kvm byggnadsarea och 40 kvm uthus/garage. Byggnationen kan fördelas på två lägenheter och två våningar. Om du vill ta del av detaljplanen finns den tillgänglig för nedladdning i denna annons. Du kan åka skoter direkt från tomten och inte långt borta finns Lövåsgården med elljusspår för längdåkning. Det finns mycket att upptäcka runtomkring Vemdalen. Fiske, vandring, svampplockning och ridning om somrarna och under vinterhalvåret kan du bege dig ut i backarna på Vemdalsskalet eller Björnrike som ligger ca 10 min bort med bil eller varför inte besöka Storhogna eller Klövsjö som ligger ca 30 min bort med bil. Tack vare de olika skiddestinationerna bidrar det till en varierande åkning och miljöombyte. Tomten säljs utan anslutningar till V/A och el. Fiber finns i området och kan anslutas till Härjeåns fibernät om en avgift om 19 900 kr. Anslutningsavgift för el max 25 A är 27 625 kr inklusive moms. Anslutningsavgiften för kommunalt V/A 2018 är 118 975 kr. Tomten avses säljas till permanentboende! Kika gärna på vår helikoptervy för att få en bild av läget och området i Vemdalen by!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Vägbeskrivning

  Från Länsförsäkringar Fastighetsförmedlingars kontor åk på väg 315 mot Vemdalen by i ca 8.3 kvm. Sväng sedan höger in på Lövåsgatan och kör ca 200 m. Sväng vänster in på Västerlånggatan och kör i ca 340 m och tag höger in på Smesgatan. Efter ca 220 m svänger du in höger så finns tomten längst in till vänster. Välkomna!

  Servitut, planbestämmelser m m

  Förmån: Officialservitut Väg, 2361-12/108.1 Planbestämmelser: Detaljplan (2012-02-01)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  113 000 kr varav mark 113 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 338m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten saknas, Avlopp saknas.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor