Trastgatan 3 , Mullsjö

Tomt, 750m2 Pris: 2 400 000 kr

Tomt i Mullsjö på Trastgatan

I Mullsjö kan vi nu erbjuda denna tomt för byggnation. Här bor ni med närhet till skola, vatten, kommunikationer och fin natur. Mullsjö erbjuder en härlig småstadskänsla i närheten av storstaden. Tack vare byggnation av en ny vägsträcka kommer restiden till och från Jönköping förkortas rejält och förenkla pendlingen. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ansvarar endast för försäljningen av fastigheten. I sammarbete med Anebyhus har det nedan tagits fram förslag på hustyp som passar denna tomt. För frågor gällande tomten är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare och vidare frågor kring husförslagen är ni välkomna att kontakta Pontus på Anebyhus. Husförslag: Trastgatan 3 (750 kvm) - Husförslag Ekonomen 156 2 400.000kr Månadskostnad 3.900kr/mån inkl. drift- och räntekostnad Huset har inredd nedervåning på 98kvm med golvvärme. Nedervåningen erbjuder Vardagsrum, Kök, Badrum med kakel och klinkers, Tvättstuga samt 1 eller 2 sovrum, samtliga med väl tilltagen yta och ljusinsläpp. För fler rum kan man inreda övervåningen på 58kvm boyta. Man kan göra det antingen på egen hand, göra delar själv eller så kan Anebyhus bygga klart direkt på totalentreprenad. Köket är komplett med vita eller rostfria vitvaror, integrerad diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn. Köksförvaring med merparten lådor nertill, överskåp upp till tak, samtliga mjukstängande. Färdigställandeförsäkring, Nybyggnadsförsäkring 10 år samt villaförsäkring 1 år ingår. Effektiv energihushållning långt under kravet 55 kWh/kvm/år bidrar till den låga driftkostnaden/månadskostnaden. Priset inkluderar hela byggnationen d.v.s. inte bara hus och tomt utan även bygglov, anslutningar för El och kommunalt vatten och avlopp, kontrollansvarig etc. Hus, markarbete och grund (platta på mark) utförs på totalentreprenad av Anebyhus. Lagfart ingår då tomtkostnad är känd. Pantbrev tillkommer. https: anebyhusgruppen.se/vara-hus/ekonomen-156/ Detta är bara ett husförslag som tagits fram av Anebyhus men det finns många fler att välja bland. Ring Anebyhus representant i Jönköping Pontus Samuelsson 0703307234 om ni har vidare frågor. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ansvarar endast för försäljning av fastigheten. För frågor gällande tomten är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

Tomt

Friköpt. Trastgatan 3 (750 kvm).

Övrigt

Kontrakt blir först bindande vid tecknande av entreprenadavtal med Anebyhus..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Bosebygd 1:511

Adress

Trastgatan 3 - Mullsjö

Kommun

Mullsjö

Boendeform

Tomt

Tomtarea

750m2

Område

Mullsjö

Utgångspris

2 400 000 kr

3 200 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Trastgatan 3 , Mullsjö

Tomt, 750m2 Pris: 2 400 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

0 st om totalt 0 kr

Taxeringsvärde:

142 000 kr varav mark 142 000 kr

Skattesats:

34.53

Byggnad

Tomtarea:

750m2

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp. Vid tomtgräns.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola