Budgivning pågår

Tryffelgatan 7, Färjestaden

775 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Björnhovda 25:415

  Adress

  Tryffelgatan 7 - Färjestaden

  Kommun

  Mörbylånga

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  1 189m2

  Område

  Färjestaden

  Eller högstbjudande

  775 000 kr

  652 kr/m2

  Attraktiv tomt för nybyggnation centralt i Färjestaden.

  Vill ni bygga nytt centralt i Färjestaden på lugn och barnvänlig gata? Här finns fortfarande en chans för er som drömmer om att själva få skapa ert drömboende. Nära till allt som behövs för att få vardagslivet att fungera. Skola, förskola, sporthall, vårdcentral, service, kommunikationer, fina bad i Kalmarsund och trevliga naturområden. Tomten är väl tilltagen och ger er möjlighet att uppföra hus från valfri husleverantör, detaljplanen tillåter bostadsbyggnad på 200 kvm byggnadsarea samt komplementbyggnad på 50 kvm (se bifogad detaljplan för utförligare beskrivning). Välkommen att höra av er med intresseanmälan!

  Ansvarig mäklare

  Johanna Svensson

  Reg.Fastighetsmäklare

  0730-49 08 63

  johanna.svensson@lansfast.se Läs mer om Johanna

  Extra kontaktperson

  Magnus Johansson

  Reg.Fastighetsmäklare

  070-547 42 00

  magnus.johansson@lansfast.se Läs mer om Magnus

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 1 189 m² (friköpt). Tomten: naturtomt.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  1 st om totalt 620 000 kr

  Taxeringsvärde:

  348 000 kr varav mark 348 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 189m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp. Anslutningsavgifterna är betalda.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor