Tryffelgatan 7, Färjestaden

Tomt, 1 189m2 Pris: 850 000 kr

Attraktiv tomt för nybyggnation centralt i Färjestaden

Vill ni bygga nytt centralt i Färjestaden på lugn och barnvänlig gata? Här finns fortfarande en chans för er som drömmer om att själva få skapa ert drömboende. Nära till allt som behövs för att få vardagslivet att fungera. Skola, förskola, sporthall, vårdcentral, service, kommunikationer, fina bad i Kalmarsund och trevliga naturområden. Tomten är väl tilltagen och ger er möjlighet att uppföra valfritt hus, detaljplanen tillåter bostadsbyggnad på 200 kvm byggnadsarea samt komplementbyggnad på 50 kvm (se bifogad detaljplan för utförligare beskrivning). Välkommen att höra av er med intresseanmälan!

Tomt

Tomtarea 1 189 m² (friköpt). Tomten: naturtomt.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Björnhovda 25:415

Adress

Tryffelgatan 7 - Färjestaden

Kommun

Mörbylånga

Boendeform

Tomt

Tomtarea

1 189m2

Område

Färjestaden

Eller högstbjudande

850 000 kr

715 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Tryffelgatan 7, Färjestaden

Tomt, 1 189m2 Pris: 850 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

1 st om totalt 620 000 kr

Taxeringsvärde:

348 000 kr varav mark 348 000 kr

Skattesats:

34.57

Byggnad

Tomtarea:

1 189m2

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp. Anslutningsavgifterna är betalda.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola