Initiativet 9

Tomt, 122m2 Pris: 300 000 kr

Bygg radhus i Vallastaden

Nu släpper Linköpings kommun 6 radhustomter i Vallastaden till försäljning. Straxt väster om Linköpings innerstad växer stadsdelen Vallastaden fram. Platsen ligger nära universitetet och 12 minuter på cykel från Linköpings stadskärna. Hela Vallastaden bygger på en idé om variation, kreativitet och social hållbarhet. Tomterna ligger i nära anslutning till Smedstadsbäcken. Byggnaden på tomten Initiativet 9 ska byggas ihop med flerbostadshuset som kommer att uppföras i söder. DET ÄR VIKTIGT ATT NI LÄSER IGENOM KOMMUNUNES INFORMATION OM TOMTERNA, KLISTRA IN FÖLJANDE ADRESS I ADRESSFÄLTET: http://www.linkoping.se/naringsliv-och-arbete/mark-och-lokaler/markanvisning/aktuella-markanvisningar/vallastaden-markanvisning-2017/ Efter vunnen budgivning kommer köparen först teckna optionsavtal med kommunen och ej marköverlåtelseavtal direkt. Kommunen tillåter varje intressent att få option en tomt, inte flera, man kan alltså endast vinna en budgivning. När Ni har tagit del av informationen är Ni välkomna att kontakta mäklarna Per Lindgren 0705-15 35 25, Anna-Carin Backarp 0730-39 12 12 och Kristian Lindgren 0735-03 17 67 för mer information om försäljningsprocessen. Prel säljstart/budgivning 15 januari 2018.

Tomt

Tomtarea 122 m² (friköpt).

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Linköping Initiativet GA:1 avser felleshus med omslutande växthus och tillhörande gård, Linköping Initiativet GA:2 avser vägar grönytor och dagvattensystem, Linköping Initiativet S:1 avser väg och gemensamhetslokal. Planbestämmelser:Detaljplan (2013-09-24)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Initiativet 9

Adress

Initiativet 9 -

Kommun

Linköping

Boendeform

Tomt

Tomtarea

122m2

Utgångspris

300 000 kr

2 459 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Marcus Winter

Mäklarassistent

Läs mer om Marcus Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Initiativet 9

Tomt, 122m2 Pris: 300 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

0 st om totalt 0 kr

Taxeringsvärde:

145 000 kr varav mark 145 000 kr

Skattesats:

32.28

Byggnad

Tomtarea:

122m2

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola