Björnvik, Arentorp, Söderköping

Tomt, 2 054m2 Pris: 550 000 kr

"DRÖMMEN OM SKÄRGÅRDEN"

Nu ges möjlighet att köpa skärgårdstomter i S:t Annas skärgård - Gropviken. Naturskönt belägna i det mysiga området Arentorp i Björnvik med gemensam båt- & badbrygga, gemensam bastuflotte och en egen sjöbod. Flera tomter har utsikt mot vattnet och samtliga har bra sollägen. Vatten och avlopp är redan betalt och framdraget till tomtgräns. Bygg ett eget drömhus i ett plan om 100m² samt två gäststugor. Björnvik ligger på behagligt avstånd med bil till Söderköping (2mil), Norrköping (4mil) och även smidigt att ta sig hit från Linköping och Stockholm. 12st tomter finns till salu i olika prisklasser, tomtstorlekar och lägen.

Övrigt

Lediga tomter: Arentorp 5:38-5:49 Tomtarea mellan 1 360 - 2 141 m² (friköpta naturtomter). Visning: Kontakta mäklaren för att boka en enskild visning alt. för att få aktuell bomkod så att ni själva kan åka ut och titta på tomterna. Bastuflotte: Andel i gemensam flytbastu tillhör fastigheten och medföljer fastigheten (1/12 per fastighet). Anslutningskostnader: Avgift för el-anslutning till E-on tillkommer.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Arentorp 5:43

Adress

Björnvik, Arentorp - Söderköping

Kommun

Söderköping

Boendeform

Tomt

Tomtarea

2 054m2

Utgångspris

550 000 kr

268 kr/m2

Alexander Bergh

Reg.Fastighetsmäklare

Mobil: 0704-880099

Maila mig Hämta vCard

Anton Lange

Reg.Fastighetsmäklare

Mobil: 0723-121227

Maila mig Hämta vCard

Visning

Är du intresserad?

Björnvik, Arentorp, Söderköping

Tomt, 2 054m2 Pris: 550 000 kr

Värdekollen

Har du koll på det kanske viktigaste värdet av alla i den ekonomi? Nu kan du enkelt följa värdeutvecklingen på din bostad.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

0 st om totalt 0 kr

Byggnad

Tomtarea:

2 054m2

Vatten/avlopp:

Gemensamt vatten via samfällighet, gemensamt avlopp via samfällighet.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola

Counter