Brödåka 2:65 och 2:56, Löberöd

Tomt, 1 365m2 Pris: 430 000 kr

Tomt utanför Löberöd, pendlingsavstånd till Lund!

Nu finns tillfälle att förvärva en tomt i utanför Löberöd. Det har tidigare funnits ett bostadshus på fastigheten. Säljaren har ansökt om förhandsbesked hos Eslövs kommun angående byggnation av fastigheten. Det finns en egen brunn på tomten (okänt skick). Avlopp saknas. Två tomter lämpliga för nybyggnation, delvist uppväxta. Båda fastigheterna bildar tillsammans en tomtplan. Välkomna att lämna intresse till mäklaren!

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Brödåkra 2:65 och 2:56

  Adress

  Brödåka 2:65 och 2:56 - Löberöd

  Kommun

  Eslöv

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  1 365m2

  Område

  Löberöd

  Utgångspris

  430 000 kr

  315 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Erik Andréasson

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-7743575

  erik.andreasson@lansfast.se Läs mer om Erik

  Visning

  Är du intresserad?

  Brödåka 2:65 och 2:56, Löberöd

  Tomt, 1 365m2 Pris: 430 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  2 st om totalt 120 000 kr

  Taxeringsvärde:

  116 000 kr varav mark 116 000 kr

  Skattesats:

  0

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 365m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten saknas, Avlopp saknas.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola