Ljungvägen 2, Västerljung

Tomt, 911m2 Pris: 700 000 kr

Plan tomt för 1-plansvilla eller parhus

Köp tomten och bygg själv ditt drömhus, Alternativt be säljaren uppföra ett hus efter dina önskemål. (huset på Ljungvägen 6 är uppfört och byggt av säljaren med hög kvalitet. 1- plans villa med tillhörande garage pris 3 195 000:-) Säljaren kan skräddasy dina önskemål och ge dig ett färdigt pris på huset.

Tomt

Tomtarea 911 m² (friköpt).

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Norrby 8:19

Adress

Ljungvägen 2 - Västerljung

Kommun

Trosa

Boendeform

Tomt

Tomtarea

911m2

Område

Västerljung

Utgångspris

700 000 kr

768 kr/m2

Ansvarig mäklare

Anders Liedholm

Fastighetsmäklare

Läs mer om Anders Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Ljungvägen 2, Västerljung

Tomt, 911m2 Pris: 700 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

1 st om totalt 83 333 kr

Taxeringsvärde:

152 000 kr varav mark 152 000 kr

Skattesats:

33.64

Byggnad

Tomtarea:

911m2

Vatten/avlopp:

Kommunalt VA vid tomtgräns, tillkommer anslutningsavgift, kommunalt avlopp.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola