Ljungvägen 2, Västerljung

Tomt, 911m2 Pris: 700 000 kr

Plan tomt för 1-plansvilla eller parhus

PARHUS - 1 PLANSVILLA. Välkommen till Ljungvägen 2 i Västerljung kyrkby. Här kan du bygga din drömvilla i lugnt skönt familjeområde. Västerljung är beläget ca 8 km från vackra kuststaden Trosa med dess fina natur och vackra skärgård. Närhet till förskola, skola och kommunikationer. På tomten får man bygga 1-planhus med en bruttoarea på 210 kvm för huvudbyggnad och 60 kvm för uthus, max 20 % av tomtens storlek får bebyggas. På denna tomt får man även bygg parhus i 1-plan, max en ny fastighet får bildas från befintlig fastighet. Desamma byggregler för parhus som fristående villa. Anslutningsavgift till kommunalt vatten och avlopp tillkommer på ca 150 000 kr. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

Tomt

Tomtarea 911 m² (friköpt).

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Norrby 8:19

  Adress

  Ljungvägen 2 - Västerljung

  Kommun

  Trosa

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  911m2

  Område

  Västerljung

  Accepterat pris/högstbjudande

  700 000 kr

  768 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Michael Lundholm

  Fastighetsmäklare

  073-753 53 32

  Michael.Lundholm@lansfast.se Läs mer om Michael

  Visning

  Är du intresserad?

  Ljungvägen 2, Västerljung

  Tomt, 911m2 Pris: 700 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  1 st om totalt 83 333 kr

  Taxeringsvärde:

  152 000 kr varav mark 152 000 kr

  Skattesats:

  33.64

  Byggnad

  Tomtarea:

  911m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp. Anlutningsavgift till kommunalt V/A tillkommer på ca 150 000 kr.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola