Glömstavägen 566, Huddinge

Tomt, 2 210m2 Pris: 3 000 000 kr

Friköpt tomt om 2 210 kvm i Glömsta. Glömsta är ett växande och expansivt område med ny vägdragning och tvärbana som planeras. Tomten är obebyggd och ligger utanför gällande detaljplan och innehar nybyggnadsförbud. Nybyggnadsförbudet innebär att inga nya byggnader eller anläggningar (dvs allt som är bygglovspliktigt) får uppföras inom 30 meter från vägområdet utan att Länsstyrelsen godkänner detta. Anledningen är att Glömstavägen är klassificerad som transportled för farligt gods. Enligt Bygglovsavdelningen på Huddinge kommun har inga dispenser lämnats tidigare eftersom de flesta sökande inte tycker det är värt att gå vidare när de får reda på att nybyggnadsförbudet finns. Se bild som heter "gräns för nybyggnadsförbud" under bildspelet för att se hur nybyggnadsförbudet påverkar fastigheten. Brun linje utgör gränsen för förbudet. Tomten är taxerad som industritomt. Närhet till Gömmarens naturreservat som erbjuder badmöjligheter. Gångavstånd till Flottsbro som erbjuder utomhusaktiviteter; bl.a. skidor på vintern, utförsåkning och bad på sommaren. Promenadavstånd till t-bana och bra busskommunikationer till Huddinge C och p-tåg därifrån som går till Stockholm C på ca 16 minuter. OMRÅDESBESTÄMMELSER Tomten ligger utanför gällande detaljplan och innehar nybyggnadsförbud. För bygglov behöver man kontakta kommunen. Likaså gäller anslutningsavgifter.

Tomt

Tomtarea 2 210 m² (friköpt).

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Glömsta 1:22

  Adress

  Glömstavägen 566 - Huddinge

  Kommun

  Huddinge

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  2 210m2

  Område

  Glömsta

  Utgångspris

  3 000 000 kr

  1 357 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Håkan Korkmaz

  Reg.Mäklare/Franchisetagare

  0704-22 33 36

  hakan.korkmaz@lansfast.se Läs mer om Håkan

  Extra kontaktperson

  Ida Eklund

  Mäklarassistent

  070-497 43 42

  ida.eklund@lansfast.se Läs mer om Ida

  Visning

  Är du intresserad?

  Glömstavägen 566, Huddinge

  Tomt, 2 210m2 Pris: 3 000 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  1 st om totalt 1 200 kr

  Skattesats:

  32.91

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 210m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola