Norra Borgvik, Borgvik

Tomt, 2 918m2 Pris: 175 000 kr

Två tomter i natursköna Borgvik utefter gamla landsvägen till Oslo.

Vi har här två fastigheter som säljes tillsammans endast 25 minuter från Karlstad. De är belägna i Norra Borgvik utefter gamla landsvägen till Oslo. Fastigheterna är tillsammans på 2.918 m2. Tidigare har här funnits två bostadshus. Möjlighet finns att bygga ett nytt bostadshus eller varför inte en verkstad.

Tomt

Det är två tomter som skall säljas på tillsammans 2.918 m2. Tomterna är trädgårdstomter med naturen runt omkring.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Last: Avtalsservitut: Elledning Mm, 17-IM1-22/489.1 Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 17-IM1-46/2407.1 Förmån: Officialservitut Väg, 17-BOR-82.1

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Norra Borgvik 1:40 o 1:41

Adress

Norra Borgvik - Borgvik

Kommun

Grums

Boendeform

Tomt

Tomtarea

2 918m2

Område

Borgvik

Utgångspris

175 000 kr

60 kr/m2

Ansvarig mäklare

Björn Nykvist

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Björn Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Norra Borgvik, Borgvik

Tomt, 2 918m2 Pris: 175 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

1 st om totalt 12 000 kr

Taxeringsvärde:

122 000 kr varav mark 122 000 kr

Skattesats:

0

Byggnad

Tomtarea:

2 918m2

Vatten/avlopp:

Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola