Norra Borgvik, Borgvik

175 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Norra Borgvik 1:40 o 1:41

  Adress

  Norra Borgvik - Borgvik

  Kommun

  Grums

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  2 918m2

  Område

  Borgvik

  Utgångspris

  175 000 kr

  60 kr/m2

  Två tomter i natursköna Borgvik utefter gamla landsvägen till Oslo.

  Vi har här två fastigheter som säljes tillsammans endast 25 minuter från Karlstad. De är belägna i Norra Borgvik utefter gamla landsvägen till Oslo. Fastigheterna är tillsammans på 2.918 m2. Tidigare har här funnits två bostadshus. Möjlighet finns att bygga ett nytt bostadshus eller varför inte en verkstad.

  Ansvarig mäklare

  Björn Nykvist

  Registrerad Fastighetsmäklare

  070-6854200

  bjorn.nykvist@lansfast.se Läs mer om Björn

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Det är två tomter som skall säljas på tillsammans 2.918 m2. Tomterna är trädgårdstomter med naturen runt omkring.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Avtalsservitut: Elledning Mm, 17-IM1-22/489.1 Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 17-IM1-46/2407.1 Förmån: Officialservitut Väg, 17-BOR-82.1

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  1 st om totalt 12 000 kr

  Taxeringsvärde:

  122 000 kr varav mark 122 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 918m2

  Vatten/avlopp:

  Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor