Skogsgatan, Örnsköldsvik

Tomt, 1 108m2 Pris: 1 000 000 kr - Budgivning pågår

TOMT I A-LÄGE

Eftertraktad tomt i fantastiskt läge på Skogsgatan med vyer över city och fjärden. Tomten ligger på nedersidan och har hörnläge om total tomtarea på 1 108 m² (friköpt). Enligt detaljplan och uppgifter från kommunen får totalt 180 m² byggyta upprättas. Priset är exklusive anslutning för V/A, el samt uppvärmning. Förhandsbud tas ej i beaktande, köp sker via öppen budgivning och till högstbjudande. Kontakta mäklaren för intresseanmälan.

Tomt

Tomtarea 1 108 m² (friköpt). Tomten är belägen i ett fantastiskt läge med utsikt över hela centrum och över fjärden. Hörnläge på nedersidan av populära Skogsgatan. Taxerad som industritomt i nuläget men detta justeras hos Skatteverket då bygglov är beviljat.

Övrigt

Husmodell och offertförfrågan samt kalkylunderlag finns att tillgå kostnadsfritt via Daniel Näslund, Hus & Design - nr: 073-847 71 37 mail: daniel@huussochdesign.se.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Hjortronet 8

Adress

Skogsgatan - Örnsköldsvik

Kommun

Örnsköldsvik

Boendeform

Tomt

Tomtarea

1 108m2

Område

Centralt

Eller högstbjudande

1 000 000 kr

903 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

900 000 kr

812 kr/m2

B1 15/11 kl: 21:03 - 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Skogsgatan, Örnsköldsvik

Tomt, 1 108m2 Pris: 1 000 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

0 st om totalt 0 kr

Skattesats:

0

Byggnad

Tomtarea:

1 108m2

Vatten/avlopp:

Kommunalt V/A vid tomtgräns, anslutningsavgift + grundavgift tillkommer. MIVA schablonavgifter 3 servisledningar 81 000 kr + grundavgift 41 630 kr, totalt 122 630 kr.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola