Skogsgatan, Örnsköldsvik

Tomt, 1 108m2 Pris: 1 000 000 kr - Budgivning pågår

TOMT I A-LÄGE

Eftertraktad tomt i fantastiskt läge på Skogsgatan med vyer över city och fjärden. Tomten ligger på nedersidan och har hörnläge om total tomtarea på 1 108 m² (friköpt). Enligt detaljplan och uppgifter från kommunen får totalt 180 m² byggyta upprättas. Priset är exklusive anslutning för V/A, el samt uppvärmning. Förhandsbud tas ej i beaktande, köp sker via öppen budgivning och till högstbjudande. Exempelhus som ligger under bilder kommer från Hus & Design, Daniel Näslund. Kontakta mäklaren för intresseanmälan.

Tomt

Tomtarea 1 108 m² (friköpt). Tomten är belägen i ett fantastiskt läge med utsikt över hela centrum och över fjärden. Hörnläge på nedersidan av populära Skogsgatan. Taxerad som industritomt i nuläget men detta justeras hos Skatteverket då bygglov är beviljat.

Husmodell och offertförfrågan samt kalkylunderlag finns att tillgå kostnadsfritt via Daniel Näslund, Hus & Design - nr: 073-847 71 37 mail: daniel@husochdesign.se

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Hjortronet 8

  Adress

  Skogsgatan - Örnsköldsvik

  Kommun

  Örnsköldsvik

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  1 108m2

  Område

  Centralt

  Eller högstbjudande

  1 000 000 kr

  903 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Högsta bud 650 000 kr

  587 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Jessica Palm

  Fastighetsmäklare

  072-585 60 52

  jessica.palm@lansfast.se Läs mer om Jessica

  Visning

  Är du intresserad?

  Skogsgatan, Örnsköldsvik

  Tomt, 1 108m2 Pris: 1 000 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Skattesats:

  0

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 108m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt V/A vid tomtgräns, anslutningsavgift + grundavgift tillkommer. MIVA schablonavgifter 3 servisledningar 81 000 kr + grundavgift 41 630 kr, totalt 122 630 kr.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola