Kvarnabovägen 6, Skepplanda

Tomt, 1 388m2 Pris: 985 000 kr

Vi kan nu erbjuda en attraktiv tomt med mycket bra läge i centrala Skepplanda, nära kommunikationer och service. Beviljat bygglov finns för ett enplanshus från Anebyhus, modell ekonomen, med en bostadsyta om 142 kvm med stora sociala ytor, härligt kök och en avgränsad del av huset där barnen kan leka. Huset är nyckelsfärdigt där ni fortfarande kan göra de olika valen såsom kök, kakel, klinkers och golv osv. I standarden ingår ett välplanerat kök med vitvaror från Ikea, ett Viva 3-stavs ekgolv från Tarkett, helkaklade badrum samt klinkers i entré och tvättstuga. För mer info, gå gärna in på www.anebyhusgruppen.se och det finns även mer information under fliken fakta och dokument där det finns en fastighetskarta och bygglovshandling, nybyggnadskarta m.m. För ytterligare info gå in på www.ale.se Byggrätt: 20% av fastigheten får bebyggas, en våning, byggnadshöjd max 3,5 meter och bostadshuset skall vara fristående. Kostnader som tillkommer: Bygglov på cirka 35.000-40.000 kronor inkl. tekniskt samråd och utstakning/lägeskontroll. Kommunalt VA (vatten, avlopp, spillvatten och dagvatten) på cirka 220 000 kronor. Elanslutningsavgift på 30.000 kronor. Ovanstående kostnader är ungefärliga, kontakta Ale kommun för information

Tomt

Tomtarea 1 388 m² (friköpt).

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Ale Skepplanda GA:6 Officialservitut Väg Planbestämmelser: Byggnadsplan (1974-10-04)

Skepplanda, som ligger i norra delen av Ale, bjuder på orörd natur och historiska minnesmärken. Den fina blandningen av gammalt och nytt blir påtaglig redan vid infarten till Skepplanda. På höger sida ser du en milsten från år 1769, till vänster ligger Forsvallen med klubbhuset där Skepplanda BTK håller till. Albotorget är centrum i Skepplanda och här finns också service som bland annat bibliotek, simhall, servicehus, kaffé, pizzeria samt idrottshall. Cirka 3 200 bor i Skepplanda med omnejd. Avstånd till närliggande orter: Göteborg - cirka 37 km Trollhättan - cirka 42 km Kungälv - cirka 24 km Grundskolor: Garnvindeskolan årskurs F-3 Alboskolan årskurs 4-6 Förskolor: Garnvindeskolans förskola Gunnarsgårdens förskola Kyrkskolans förskola Informationen är från Ale kommun (www.ale.se)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Skepplanda 2:362

  Adress

  Kvarnabovägen 6 - Skepplanda

  Kommun

  Ale

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  1 388m2

  Område

  Skepplanda

  Utgångspris

  985 000 kr

  710 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Lasse Knaving

  Fastighetsmäklare

  0727-18 01 20

  lasse.knaving@lansforsakringar.se Läs mer om Lasse

  Visning

  Är du intresserad?

  Kvarnabovägen 6, Skepplanda

  Tomt, 1 388m2 Pris: 985 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  1 st om totalt 120 000 kr

  Taxeringsvärde:

  223 000 kr varav mark 223 000 kr

  Skattesats:

  34.7

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 388m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola