Lilleby - Fåglevik

Tomt, 2 627m2 Pris: 3 500 000 kr - Budgivning pågår

Är ni ute efter något unikt? Då har ni kommit rätt!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Har ni drömmen om att bygga ert drömboende på en tomt som utmärker sig gentemot så många andra? Vi har nu den fina möjligheten att presentera er något utöver det vanliga. Havsutsikten uppe på toppen är helt fantastiskt med fri sikt mot Marstrand! Servitut för båtplats finns. Den här tomten ligger utomplans och är 2 627 kvm stor. Ni kommer att bo i vackra Lilleby med ett mycket insynsskyddat läge från grannar men ändå med bebyggelse runtomkring på avstånd. Ett förhandsbesked är ansökt om en 1 1/2-plansvilla men givetvis behöver ni inte bygga detta utan det är fritt fram att när ni väl ansöker om bygglov skapa er egna dröm och ansöka om den. Förhandsbeskedet är inlämnat i oktober och vi väntar på att få en handläggare tillsatt i ärendet, i nuläget arbetar Stadsbyggnadskontoret med ärenden som inkommit under sommaren. Se de bifogade dokumenten över fastigheten. VA, servitut och el-kostnader tillkommer. Välkomna att höra av er vid intresse och glöm inte att se vår drönarfilm över tomterna!

Tomt

Tomtarea 2 627 m² (friköpt).

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Förmån: Officialservitut Väg Vatten Båtplats, 14-BJL-238.2, finns under bikagor Förmån: Officialservitut Väg, 14-BJL-238.1, finns under bilagor Servitut för VA, el och väg kommer att vara till förmån för denna fastighet och kommer att belasta Fåglevik 3:16. Planbestämmelser: Utomplans

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Fåglevik 2:6

  Adress

  Lilleby - Fåglevik -

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  2 627m2

  Område

  Torslanda - Lilleby

  Utgångspris

  3 500 000 kr

  1 332 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Ansvarig mäklare

  Viktoria Börjesson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-56 00 01

  viktoria.borjesson@lansfast.se Läs mer om Viktoria

  Extra kontaktperson

  Johnny Lindh

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-130 130

  johnny.lindh@lansfast.se Läs mer om Johnny

  Visning

  Är du intresserad?

  Lilleby - Fåglevik

  Tomt, 2 627m2 Pris: 3 500 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  1 st om totalt 168 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 332 000 kr varav mark 1 272 000 kr

  Skattesats:

  33.69

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 627m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten saknas, Avlopp saknas. Det är ok att ansluta sig med en så kallad provisorisk VA-anslutning, Denna anslutningspunkt ligger i Konstnärsvägen. VA anslutningsavgiften och från anslutningspunkten samt fram till tomt får bekostas själva. Kostnad för den provisoriska anslutningen är 247 500 kr.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola