Skogsvägen 9, Färgelanda

Tomt, 1 939m2 Pris: 100 000 kr

VALBO-RYRS HOLMEN

Tomt med generös yta där ni har möjlighet att bebygga med upp till 120m² byggnadsarea och 50m² komplementbyggnad. Vatten,avlopp och elanslutning är betald och framdraget till tomtgräns. Området är omgivet av vacker natur med gångavstånd till både bad och fiske som bär och svampmarker. Ta chansen att bygga erat nya permanentboende eller fritidhus! Från området har ni ca 25 minuter bilfärd till centrala Munkedal och Uddevalla! Välkomna att anmäla intresse!

Tomt

Tomtarea 1 939 m² (friköpt).

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Munkedal Valbo-Ryrs Holmen GA:1 Planbestämmelser:Detaljplan (2011-05-04)

Övrigt

Fiber finns att ansluta i området till en kostnad av ca 40 000kr..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Valbo-Ryrs Holmen 1:28

Adress

Skogsvägen 9 - Färgelanda

Kommun

Munkedal

Boendeform

Tomt

Tomtarea

1 939m2

Ansvarig mäklare

Rickard Rönnberg

Fastighetsmäklare

Läs mer om Rickard Maila mig

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Skogsvägen 9, Färgelanda

Tomt, 1 939m2 Pris: 100 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

3 833 kr/år

Samfällighet:

3 833 kr

I samfällighetsavgiften ingår vatten, avlopp samt skötsel av vägar och område. Vid bebyggd tomt är kostnaden i dagsläget 5178kr/år.

Pantbrev:

2 st om totalt 90 000 kr

Taxeringsvärde:

90 000 kr varav mark 90 000 kr

Skattesats:

36.54

Byggnad

Tomtarea:

1 939m2

Vatten/avlopp:

Via samfällighet

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola