Gustavstorpsvägen 653, Mörrum

Friliggande villa, 4 rok, 73m2 + 50m2 Pris: 875 000 kr

Trevligt hus med stor tomt!

Charmigt mindre hus med stor tomt där det växer frukt-och bärträd. Huset har idag finns två sovrum, men möjlighet till fler finns. Bra möjligheter för den som pendlar med bra förbindelser till Olofström och Karlshamn. Besiktning och energideklaration finns! Bostaden är Länsdeklarerad. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Rumsbeskrivning

Kök

Kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Mörka träluckor och delvis nya vitvaror. Matrum i anslutning till köket med plats för större matbord.

Matrum

Matrum med öppna ytor mot vardagsrum och sovrum. Här kan du njuta av kaminen och dess mysfaktor. Här har man valt att ta fram de gamla väggarna, vilket ger en varm och härlig känsla.

Vardagsrum

Här finns det plats för större soffgrupp. Ljust golv med randiga tapeter på väggarna. Från vardagsrummet tar du dig ut till den möblerbara altanen. Badrummet finner du även från vardagsrummet.

Badrum

Renoverat badrum från 2014 med våtrumsmatta i gråa och vita nyanser på väggar och golv. Badrummet är utrustat med WC, dusch och tvättställ. Här finner du tvättmaskinen.

Rum/sovrum

Genomgångsrum som idag använts som sovrum. Här finns det gott om plats för dubbelsäng. Från detta rum finner du även trappen upp till övervåningen.

Övervåning

Övervåning har idag använts som sovrum. Möjlighet finns att dela av och göra till två rum. Till vänster finner du kallförråd som även detta kan göras om till sovrum om så skulle behövas.

Tomt

Stor härligt tomt med frukt och bär-träd. Här finns det många möjligheter, det är bara fantasin som sätter stopp. Tomtarea 5 050 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1915

Ålder på yttertaket är okänt. Fasaden har målats löpande. Fönsterpartier till entréplan är utbytta ca 2010. Till övreplan var de bytta sedan tidigare. Badrum är renoverat 2014 och föranleddes av vattenskada. Renovering utfördes genom entreprenör. Avloppsstammar och vattenledningsrör är utbytta. El i huset har gåtts igenom och elcentral har bytts ut och jordfelsbrytare finns. En snabbsäkring löser ut och det är oklart vad den går till. Nytt tak har lagts till garage från 2014.

Uppvärmning

Lulft/luft värmepump, radiatorer (direktverkande el).

TV & Internet

Anmält intresse för fiber (Planering och projektstart för Vekerum / Gustavstorp är i gång! Projektet innebär att innan 2019 års slut ska arbetet vara klart för alla berörda och fibern installerad, enligt Karlshamn energi). Anslutningsavgift betalas av köpare.

Bilplats

Förrådsbyggnad som idag har använts som studio och förvaring. Här finns en carport.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Karlshamn Mörrums-Björkenäs S:1, Karlshamn Mörrums-Björkenäs S:2, Karlshamn Mörrums-Björkenäs S:4. Skattetal: Mantal. 1/106. Planbestämmelser: Fornlämning

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Mörrums-Björkenäs 1:28

  Adress

  Gustavstorpsvägen 653 - Mörrum

  Kommun

  Karlshamn

  Typ

  1 plan med inredd vind

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1915

  Boarea

  73m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  50m2

  Tomtarea

  5 050m2

  Rum

  4 rok varav 2 sovrum

  Område

  Gustavstorp

  /bud

  875 000 kr

  11 986 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Emma la Fleur

  Fastighetsmäklare

  0708-63 64 52

  emma.lafleur@lansfast.se Läs mer om Emma

  Extra kontaktperson

  Angelica Johansson

  Mäklarassistent

  0709-90 32 92

  angelica.johansson@lansfast.se Läs mer om Angelica

  Visning

  Är du intresserad?

  Gustavstorpsvägen 653, Mörrum

  Friliggande villa, 4 rok, 73m2 + 50m2 Pris: 875 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  17 945 kr/år

  Uppvärmning:

  14 650 kr

  Vatten/avlopp:

  950 kr

  Renhållning:

  2 345 kr

  Personer i hushållet: 2

  Driftskostanderna baseras på nuvarande hyresgäst och kan komma att varieras. Under kategorin uppvärmning ingår även hushållsel.

  Pantbrev:

  5 st om totalt 765 000 kr

  Taxeringsvärde:

  456 000 kr varav mark 210 000 kr

  Värdeår:

  1929

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  34.77

  Byggnad

  Tomtarea:

  5 050m2

  Grund:

  Källare, torpagrund

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Papp, eternit

  Fönster:

  Isolerglasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Lulft/luft värmepump, radiatorer (direktverkande el).

  Vatten/avlopp:

  Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola