Holmgårdsvägen 3, Ramdala

Friliggande villa, 5 rok, 152m2 Pris: 4 125 000 kr

Välkomna till ett nybyggt hus i Trummenäs

Välkomna till ett nybyggt hus i Trummenäs, Ett hus med bra planlösning. Öppet mellan kök, matrum och vardagsrum. 5 rum och kök varav 4 sovrum.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomna till Holmagårdsvägen 3 Ett hus med bra planlösning och genomgående parkettgolv i huset. Öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Hall Klinkers på golvet och målade väggar. Vidare kommer du in i matrummet här möts du av en braskamin Contura som sprider härlig värme. Kök Grå köksinredning med bardisk med plats för 2 stolar. Laminatbänkskiva och kakel ovan arbetsytan. Utrustning: Kyl, frys, diskmaskin, inbyggd micro, häll, spis och fläkt. Vardasgrum Ljust och luftigt rum med högt i tak. Parkettgolv och målade väggar. Sovrum Stort sovrum med ingång till badrummet och klädkammare. Parkettgolv och målade väggar. Helkaklat badrum. Utrustning: badkar, handdukstork, tvättställl och toalett. Allrum Parkettgolv och målade väggar. Sovrum Parkettgolv och målade väggar. Sovrum Parkettgolv och målade väggar. Sovrum Parkettgolv och målade väggar. Helkaklat duschrum Utrustning: dusch, tvättställ, handdukstork och toalett.

Tomt

Tomtarea 902 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016

Uppvärmning

Vattenburen återvinningsvärmepump, vattenburen golvvärme

Uteplats/Balkong

Altan

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Karlskrona Säby GA:6, Karlskrona Säby S:3 Avtalsservitut Elledning; Avtalsservitut Kraftledning; Ledningsrätt Vatten; Ledningsrätt Vatten och Avlopp Planbestämmelser:Fornlämning , Detaljplan (2012-11-22)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Gängletorp 2:26

Adress

Holmgårdsvägen 3 - Ramdala

Kommun

Karlskrona

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2016

Boarea

152m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

902m2

Rum

5 rok varav 4 sovrum

Område

Trummenäs

Pris

4 125 000 kr

27 138 kr/m2

Ansvarig mäklare

Mats Petersson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Mats Maila mig

Extra kontaktperson

Sandra Steen

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Sandra Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Holmgårdsvägen 3, Ramdala

Friliggande villa, 5 rok, 152m2 Pris: 4 125 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Taxeringsvärde:

313 000 kr varav mark 313 000 kr

Värdeår:

2017

Typ:

210, Småhusenhet, tomtmark

Skattesats:

34.61

Byggnad

Tomtarea:

902m2

Grund:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Betong

Fasad:

Trä

Takbeklädnad:

Betongpannor

Plåtarbete:

Plåt

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Vattenburen återvinningsvärmepump, vattenburen golvvärme

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola