Blockhusvägen 29, Falun

Friliggande villa, 5 rok, 105m2 + 96m2 Pris: 2 495 000 kr

Bra planerad villa i populära Hälsinggården, stort sällskapsrum samt tre sovrum på entréplan. Öppen spis ger en förhöjd mysfaktor och fjärrvärmen ger ett bekvämt boende. Garage med eldriven port. Här bor ni med närhet till sjön Runn samt skolor och barnomsorg. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall i vinkel. Ljus plastmatta, ljusa tapeter och vitmålat tak. Bra avhängningsyta och garderob. Trappa till källarvåningen.

Kök

Rymligt kök med plats för stort matbord. Plastmatta, ljusa tapeter och vita takskivor. Ljusa köksluckor, laminatbänkskiva och grått kakel. Diskmaskin, spis med häll, fläkt och kyl. Utgång till uteplats.

Vardagsrum

Ljust och trevligt vardagsrum med parkettgolv, ljusa tapeter och vitmålat tak. Stora fönsterpartier ger ett trevligt ljusinsläpp.

Sovrum

"Master bedroom" med bra yta för dubbelsäng samt annat möblemang. Laminatgolv, ljus tapet samt fondtapet, vita takskivor. Garderobsvägg.

Sovrum

Plastmatta, ljusa tapeter och vita takskivor. 3 garderober.

Sovrum

Laminatgolv, ljusa tapeter och vita takskivor.

Wc-rum

Blå våtrumsmatta, ljusa tapeter och vitmålat tak. Wc-stol, tvättställ med vitt kakel ovan. Öppningsbart fönster.

Badrum

Fönsterförsett badrum med röd våtrumsmatta, ljus våtrumsmatapet och vita takskivor. Wc-stol, tvättställ, badkar och bidé.

Källare

ENTRÉ Hall i källarvåningen med groventré. Betonggolv, målade väggar samt stående träpanel och takskivor. Frys. HALL Plastmatta och ljusa tapeter. MATKÄLLARE KLÄDKAMMARE

Allrum

Rymligt allrum med öppen spis som ger en hög mysfaktor. Trägolv, stående träpanel samt ljus vävtapet, vitmålat trätak. Rymligt rum med yta för tv/soffdel samt matplats. FÖRRÅD/PANNRUM Ljust målade väggar. Fjärrvärmecentral. TVÄTTSTUGA Betonggolv, kakel ovan tvättho. Tvättmaskin och förvaringsskåp.

Wc-rum

Grön våtrumsmatta, grönmålade väggar och vitmålat tak. Kakel ovan tvättställ. Tvättställ och wc-stol. DUSCHRUM/BASTU Blå våtrumsmatta, vitmålad väv samt vitt kakel vid duschen vitmålat tak. Duschplats och bastu.

Garage

Betonggolv, ljust målade betongväggar och tak. Vattenutkastare, arbetsbänk och elektrisk garageport.

Tomt

Tomtarea 995 m² (friköpt). Tomten: Lättskött trädgårdstomt med bra gräsyta som tillåter lek och bus för barnen. Diverse grönskande blommor och buskar som naturligt inramar tomten. Grusad uppfart som ger bra utrymme för flera bilparkeringar.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Uteplats/Balkong

UTEPLATS - Stenbelagd uteplats med utgång ifrån köket. Bra yta för diverse möblemang, här njuter ni av ett optimalt solläge.

Övrigt

Barnvänligt område med närhet till sjön Runn och Hälsinggårdsbryggorna. I närheten finns förskola och skola F-9. Bra bussförbindelser. Endast 5 km till centrum..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Hälsinggården 1:425

Adress

Blockhusvägen 29 - Falun

Kommun

Falun

Typ

1 plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1968

Boarea

105m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

96m2

Tomtarea

995m2

Rum

5 rok

Område

Hälsinggården

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Emeline Forslund

Mäklarassistent

Läs mer om Emeline Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Blockhusvägen 29, Falun

Friliggande villa, 5 rok, 105m2 + 96m2 Pris: 2 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

32 104 kr/år

Hushållsel:

7 624 kr

Uppvärmning:

16 485 kr

Vatten/avlopp:

6 315 kr

Renhållning:

1 680 kr

Pantbrev:

7 st om totalt 441 980 kr

Taxeringsvärde:

1 343 000 kr varav mark 499 000 kr

Värdeår:

1968

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.95

Byggnad

Tomtarea:

995m2

Grund:

Källare

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel och träpanel

Takbeklädnad:

Bentongpannor

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

C

Energikonsumtion:

103 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola