Källvägen 4, Leksand

Friliggande villa, 3 rok, 64m2 + 55m2 Pris: 1 500 000 kr

MINDRE VILLA I LISSELBY

Enplansvilla om 3 rok och källare med bra läge i populära Lisselby! På entréplan 3 rok varav 2 sovrum. Huset har genomgående äldre ytskikt invändigt. Yttertaket omlagt 2007 och bergvärme installerat 2014. Fiber finns i fastigheten. Trevlig hörntomt i västerläge med närhet till skogsområde, skola och centrala Leksand. Ett bra alternativ för den som vill ha en mindre villa alternativt att se över möjligheten till utbyggnad,

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÉ: Altan med trätrall och tak, österläge. HALL: Avhängning på hatthylla och förvaring i garderob. Plastmatta och vitmålade väggar. Delvis möblerbar. ALLRUM: Trevligt och ljust allrum med öppen spis. Laminatgolv och tapet. KÖK: Plats för matgrupp i köket. Förvaring i snedställda överskåp i tidstypisk 50-talsstil samt underskåp och skafferiskåp. Plastmatta och tapet. Utrustning: Spis/ugn, fläkt, kyl/frys. BADRUM: Helkaklat badrum, renoverat 2003. Badrummet är utrustat med wc, handfat, spegelskåp samt dusch. SOVRUM 1: Det större sovrummet med plats för dubbelsäng. Laminatgolv och tapet. Två garderober. SOVRUM 2: Plastmatta och tapet. Garderob. KÄLLARE: - Nedre hall: betonggolv och putsade väggar. - Pannrum: Bergvärmepump från Nibe (år 2014 samt vedpanna (år 1975). Putsade väggar och betonggolv. - Tvättstuga: målade putsväggar och betonggolv. Förvaring i underskåp. Utrustat med tvättmaskin och diskbänk med ho. - Groventré. - Snickarbod/hobbyrum: Förvaring i två garderobsskåp, snickarbänk. - Matkällare: Betonggolv och vitmålad puts.

Tomt

Tomtarea 1 766 m² (friköpt). Hörntomt i västerläge. På tomten finns äppelträd och röda vinbär. Begränsningskabel för robotgräsklippare finns i marken.

Övriga byggnader

Vedbod/redskapsbod.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1946

Yttertaksbeklädnaden byttes 2007, pga. läckage som syns i sovrum 1. I samband med bytet av yttertaksbeklädnaden murades skorstenen om. Dusch/wc entréplan renoverades -03. Bergvärme installerades -14. Ytterdörren byttes -06.

Uppvärmning

Vattenburet - Bergvärme

TV & Internet

Fiber.

Uteplats/Balkong

Altan med tak vid entrén.

Bilplats

Grusad parkeringsyta med in- och utfart.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Åkerö 68:15

Adress

Källvägen 4 - Leksand

Kommun

Leksand

Typ

1 plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1946

Boarea

64m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

55m2

Tomtarea

1 766m2

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Åkerö

/bud

1 500 000 kr

23 438 kr/m2

Ansvarig mäklare

Liselotte Mattsson

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Liselotte Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Källvägen 4, Leksand

Friliggande villa, 3 rok, 64m2 + 55m2 Pris: 1 500 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

19 252 kr/år

Försäkring:

3 633 kr

Hushållsel:

3 550 kr

Uppvärmning:

5 250 kr

Vatten/avlopp:

4 129 kr

Renhållning:

2 190 kr

Sotning:

500 kr

Pantbrev:

1 st om totalt 150 000 kr

Taxeringsvärde:

812 000 kr varav mark 418 000 kr

Värdeår:

1946

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

35.05

Byggnad

Tomtarea:

1 766m2

Grund:

Murad källare

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Träpanel

Takbeklädnad:

Betongpannor, plåt

Plåtarbete:

Lackerad plåt

Fönster:

2-glas kopplade

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Vattenburet - Bergvärme

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

B

Energikonsumtion:

48 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola