Kaplansgatan 22, Smedjebacken

Friliggande villa, 4 rok, 116m2 + 116m2 Pris: 1 180 000 kr

Charmig renoverat villa med centralt läge!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Centralt belägen 30-talsvilla i mycket påkostat och gott skick. Varsamt renoverat med charmiga tidsenliga detaljer. Öppen trevlig planlösning med väl tilltagna ytor. Ny bergvärmeanläggning samt kamin borgar för låga driftskostnader. Gångavstånd till allt. Måste ses!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

BV: Kök med matplats, vardagsrum med öppen spis/insats i öppen planlösning till matsal/allrum, 2 sovrum, badrum med kakel/klinker och golvvärme, stor välkomnande hall. KV: Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, hobbyrum/snickarbod, pannrum samt sedvanliga källarutrymmen.

Tomt

Tomtarea 842 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1938

Fortlöpande och omfattande renoverat från mitten av 2000-talet och framåt med bl.a: nya fönster samt renoverat/utbytt fasad, nybyggnation av punchveranda, installation av bergvärme samt roslagskamin, renovering kök samt ny maskinell utrustning, platsbyggda hyllor, ytskiktsrenovering m.m.

Uppvärmning

Vattenburen värme via bergvärmepump samt öppen spis med insats

Bilplats

Grusad parkering.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Nejlikan 6

Adress

Kaplansgatan 22 - Smedjebacken

Kommun

Smedjebacken

Typ

1 plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1938

Boarea

116m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

116m2

Tomtarea

842m2

Rum

4 rok varav 2 sovrum

Område

SMEDJEBACKEN Centrum

Utgångspris

1 180 000 kr

10 172 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Kaplansgatan 22, Smedjebacken

Friliggande villa, 4 rok, 116m2 + 116m2 Pris: 1 180 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

3 st om totalt 450 000 kr

Taxeringsvärde:

357 000 kr varav mark 77 000 kr

Värdeår:

1938

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

35.55

Byggnad

Tomtarea:

842m2

Grund:

Grundsulor

Stomme:

Trä

Fasad:

Panel

Takbeklädnad:

Plåt

Fönster:

2-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Vattenburen värme via bergvärmepump samt öppen spis med insats

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola