Kaplansgatan 22, Smedjebacken

1 180 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Nejlikan 6

  Adress

  Kaplansgatan 22 - Smedjebacken

  Kommun

  Smedjebacken

  Typ

  1 plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1938

  Boarea

  116m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  116m2

  Tomtarea

  842m2 - Friköpt

  Rum

  4 rok varav 2 sovrum

  Område

  SMEDJEBACKEN Centrum

  Utgångspris

  1 180 000 kr

  10 172 kr/m2

  Charmig renoverat villa med centralt läge!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Centralt belägen 30-talsvilla i mycket påkostat och gott skick. Varsamt renoverat med charmiga tidsenliga detaljer. Öppen trevlig planlösning med väl tilltagna ytor. Ny bergvärmeanläggning samt kamin borgar för låga driftskostnader. Gångavstånd till allt. Måste ses!

  Ansvarig mäklare

  Tommy Kjenslie

  Reg. Fastighetsmäklare

  0703-46 75 75

  tommy.kjenslie@lansfast.se Läs mer om Tommy

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  BV: Kök med matplats, vardagsrum med öppen spis/insats i öppen planlösning till matsal/allrum, 2 sovrum, badrum med kakel/klinker och golvvärme, stor välkomnande hall. KV: Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, hobbyrum/snickarbod, pannrum samt sedvanliga källarutrymmen.

  Tomt

  Tomtarea 842 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1938

  Fortlöpande och omfattande renoverat från mitten av 2000-talet och framåt med bl.a: nya fönster samt renoverat/utbytt fasad, nybyggnation av punchveranda, installation av bergvärme samt roslagskamin, renovering kök samt ny maskinell utrustning, platsbyggda hyllor, ytskiktsrenovering m.m.

  Uppvärmning

  Vattenburen värme via bergvärmepump samt öppen spis med insats

  Bilplats

  Grusad parkering.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  3 st om totalt 450 000 kr

  Taxeringsvärde:

  357 000 kr varav mark 77 000 kr

  Värdeår:

  1938

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1938

  Tomtarea:

  842m2

  Grund:

  Grundsulor

  Grundmur:

  Betong

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Panel

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen värme via bergvärmepump samt öppen spis med insats

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Fortlöpande och omfattande renoverat från mitten av 2000-talet och framåt med bl.a: nya fönster samt renoverat/utbytt fasad, nybyggnation av punchveranda, installation av bergvärme samt roslagskamin, renovering kök samt ny maskinell utrustning, platsbyggda hyllor, ytskiktsrenovering m.m.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor