Framnäsvägen 23, Bollnäs

2 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Hallunda 6

  Adress

  Framnäsvägen 23 - Bollnäs

  Kommun

  Bollnäs

  Typ

  2 ½ plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1921

  Boarea

  265m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  125m2

  Tomtarea

  3 800m2

  Rum

  7 rok varav 3 sovrum

  Område

  Centralt

  Eller högstbjudande

  2 595 000 kr

  9 792 kr/m2

  Fantastiskt sekelskiftesvilla mitt i Bollnäs till Salu! Går att omdisponera till fler sovrum!

  Nu är Framnäsvägen 23 till salu! Mycket charmig sekelskiftesvilla mitt i stan. Välkommen på visning och upplev atmosfären i detta vackra hus. Rummen är stora och det är högt i tak. Tre stycken kakelugnar och en stor öppen spis. Källarvåning med lounge rum och intill det en liten relax med wc, bastu och dusch. Bergvärme indraget. Dubbelgarage & stor förrådsbyggnad med inredda rum.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall på entréplan

  Entré till stor och rymlig hall i centrum av huset. Hatthylla och gästtoalett. Från hallen kommer du vidare med separata entréer till kök, vardagsrum, kontor/bibliotek, övervåning och källarplan.

  Vardagsrum

  Genom de stora pardörrarna kommer du vidare in till vardagsrummet. Här ligger det fiskbensparkett på golvet och genom burspråket släpps det in gott med ljus till rummet. Rummets ögonsten är den vackra kakelugnen.

  Salongen

  Rummet har ljusinsläpp från två håll och samma fiskbensparkett som i vardagsrummet.

  Matsalen

  Matrum med plats för den stora familjen eller festligheter. Fiskbensparkett på golvet och kakelugn finns här inne. Glasade dubbeldörrar skiljer rummet från vardagsrummet samt en spegeldörr till köket.

  Kök

  Kök med med groventré från sidan av huset. Här finns plats för matbord. Generösa ytor finns för att förbereda baket eller maten. Inbyggnads ugn, diskmaskin, spishäll, fläkt, kyl och frys.

  Gästtoalett

  Här finner du friden med en WC, tvättställ och ett mindre badrumsskåp.

  Kontor/Bibliotek/Sovrum

  Detta rum ligger direkt i anslutning till hallen och går lika bra att ha som ett till sovrum.

  Hall på övervåningen

  På övervåningen möts du av en stor öppen hall med en fin öppen spis. Här finner du entréerna till de båda sovrummen, tv-rummet och badrummet. Utgång till balkongen är här. Från balkongen har du god översikt över de mesta av gården.

  Tv-rum/Sovrum

  TV-rummet har också fiskbensparkett på golvet och ett burspråk. Även i detta rum finner du en kakelugn. Detta rum går att omdisponera till 1-2 sovrum.

  Badrum

  Badrum med WC, bidé, badkar, dusch och badrumskomod.

  Sovrum

  Sovrum med tre garderober och en klädkammare.

  Sovrum

  Sovrum med tre garderober och en klädkammare. Här finns även ett till mindre rum intill där en säng får plats alternativt ett till förråd.

  Källvarvåning

  I källaren finner du b.la. loungerum med braskamin. Intill detta rum ligger relaxavdelning med wc, dusch och bastu. I tvättstugan finns det tvättho, tvättmaskin och torktumlare. Det finns två stora förråd i källaren. Dessa har väggfasta hyllor. I pannrummet står bergvärmepumpen, varmvattenberedare och tre garderober. I källaren finns även ingång utifrån i utrymmet mellan relaxen och tvättstugan.

  Tomt

  Tomtarea 3 800 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Dubbelgarage på platta med förråd. Stor förrådsbyggnad med tre inredda rum och vind. I rummen finns elradiatorer. I mitten av denna byggnad finns ytterligare ett garage på gjuten platta.Ett mindre fristående kallförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1921

  Bergvärme installerad Balkong och farstukvist renoverad för ca: 8 år sedan. 2 rum rustade i förrådsbyggnaden. Byggt uteplats Dragit in fiber Målat fönster

  Uppvärmning

  Bergvärme och kamin

  TV

  Tv via parabol

  Bredband

  Bredband via fiber.

  Uteplats/Balkong

  Stor träaltan i mitten av tomten med en paviljong.

  Bilplats

  Dubbelgarage och plats för tre bilar på uppfarten. Stort fläktelement är installerat i garaget. Ett garage till på platta finns i den stora förrådsbyggnaden.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  8 000 kr

  Uppvärmning:

  18 106 kr

  Vatten/avlopp:

  3 000 kr

  Renhållning:

  1 600 kr

  Personer i hushållet: 1

  Uppvärningskostnaden inkluderar hushållselen. Den är beräknad enligt schablon på 1,5 kr/kwh. Notera att det avgår 3 429 kwh/år från totala förbrukningen då avtal om frikraft finns.

  Pantbrev:

  9 st om totalt 1 602 500 kr

  Taxeringsvärde:

  873 000 kr varav mark 131 000 kr

  Värdeår:

  1929

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1921

  Tomtarea:

  3 800m2

  Grund:

  Källvarvåning

  Grundmur:

  Huggen sten

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Puts

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdragsventialtion

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme och kamin

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Bergvärme installerad Balkong och farstukvist renoverad för ca: 8 år sedan. 2 rum rustade i förrådsbyggnaden. Byggt uteplats Dragit in fiber Målat fönster

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor