Västervret 21, Gävle

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Björke 4:157

  Adress

  Västervret 21 - Gävle

  Kommun

  Gävle

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1977

  Boarea

  118m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  7m2

  Tomtarea

  875m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Björke

  Trivsam enplansvilla i fint skick med toppenläge i populära Björke!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Trivsam enplansvilla i fint skick med toppenläge i populära Björke! Ljus och trevlig planlösning med 3-4 sovrum och vardagsrum med braskamin. Kvickkök renoverat 2016. Sstort badrum renoverat 2010. Separat tvättstuga med groventré. Garage med nyrenoverad spaavdelning innehållandes bastu, dusch och relax! Pulkabacke och lekplats intill huset. Kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 875 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1977

  Uppvärmning

  Luftvärmepump, braskamin, elradiatorer.

  TV

  Fiber

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Gävle Björke GA:4 Last: Avtalsservitut: Byggnad Mm, 21-IM1-77/900.1 Förmån: Avtalsservitut: Byggnad Mm, 21-IM1-77/899.1 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1977-03-10)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  26 411 kr/år

  Försäkring:

  3 259 kr/år

  Elkostnad:

  19 592 kr/år

  Vatten/avlopp:

  1 200 kr/år

  Renhållning:

  2 360 kr/år

  Total driftkostnad:

  26 411 kr/år

  Personer i hushållet:

  3 st

  Pantbrev:

  10 st om totalt 1 950 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 420 000 kr varav mark 412 000 kr

  Värdeår:

  1977

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1977

  Tomtarea:

  875m2

  Grund:

  Betongplatta

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2+1 glas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Luftvärmepump, braskamin, elradiatorer.

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  135 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor