Kyrkogårdsvägen 1, Hofors

Friliggande villa, 7 rok, 221m2 + 148m2 Pris: 1 000 000 kr

Representativt boende i charmig och unik villa, belägen med högt läge i attraktivt område. Huset är ljust och rymligt med välplanerad planlösning och generösa umgängesytor passande för den större familjen.

Rumsbeskrivning

Hall

Varmt Välkomna till detta stora hus passade Dig som söker ett charmigt och unikt boende med ljusa rum och generösa umgängesytor! Här möts Ni först av en välkomnande och pampig entréhall/huvudingång med stengolv och passage till vardagsrum och ovanvåning. Här finns även ett praktiskt kapprum och ett Wc-rum.

Kök

Köket har plastmatta och vita skåpluckor samt vitvaror i rostfri design av nyare modell. Här finns dubbla fönster samt separat arbetsdel och matplats. Utrustning: spis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin.

Vardagsrum/matsal

Entréplanet rymmer även en matsal och vardagsrum, med vackra parkettgolv och fina burspråksfönster, som ligger i fil i anslutning till varandra. Här finns flertalet fönster och möjlighet att dela av rummen via praktiska skjutdörrar om så önskas. I hjärtat av vardagsrummet finns en öppen spis.

Tvättutrymme

Garaget är idag ihopbyggt med huvudbyggnaden vilket gör att man idag har en praktisk groventré med passage till tvättutrymme utrustat med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Vidare så finns här ett inrett sovrum/gästrum/arbetsrum med plastmatta och dubbla fönster samt ett Wc-rum. Garageplats med plats för 1 bil.

Allrum

Ovanvåningen rymmer ett allrum/sällskapsrum med parkettgolv, dubbla fönster och en öppen spis. Vidare så finns här totalt tre sovrum samt ett badrum med separat Wc-rum.

Sovrum

Sovrum 1 och 2 på ovanvåningen har har plastmatta och förvaring i form av tillhörande dubbelgarderob. Från de bägge sovrummen finns även utgång till balkong. Sovrum 3 har dubbla fönster och mycket förvaring via en hel garderobsvägg.

Badrum

Vidare så finns här ett rymligt badrum med våtrumsmatta. Här finns Wc, badkar, dusch och tvättställskommod med dubbla handfat. Intill badrummet finns även ett separat Wc-rum.

Källarvåning

Källarvåningen erbjuder mycket generösa förvaringsmöjligheter i form av flertalet förrådsutrymmen/hobbyrum, klädkammare och matkällarförråd. Vidare så finns här pannrum och en bastu med tillhörande dusch. Varmt Välkomna på Visning!

Tomt

Tomtarea 2 496 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt med högt läge.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1956

Uppvärmning

Fjärrvärme

Uteplats/Balkong

Fin, stenlagd uteplats med högt läge och utsikt över trädgårdens baksida.

Bilplats

Vidbyggt garage med plats för 1 bil.

Övrigt

Åtgärd för markradon är utförd genom installation av radonfläkt i källaren. Radon finns dock även i byggnadsmaterialet. Radonvärdet ligger över gränsvärdet på 200 Bq..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Mån 27 Nov

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Hofors 11:109

Adress

Kyrkogårdsvägen 1 - Hofors

Kommun

Hofors

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1956

Boarea

221m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

148m2

Tomtarea

2 496m2

Rum

7 rok varav 4 sovrum

Område

Hofors

Eller högstbjudande

1 000 000 kr

4 525 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

2017-11-27 00:00:00 2017-11-27 00:00:00 40 Bostadsvisning Kyrkogårdsvägen 1, Hofors 60,5573629450474, 60,5573629450474 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Kyrkogårdsvägen 1, Hofors

Friliggande villa, 7 rok, 221m2 + 148m2 Pris: 1 000 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

59 957 kr/år

Försäkring:

4 304 kr

Hushållsel:

8 392 kr

Uppvärmning:

37 874 kr

Vatten/avlopp:

7 387 kr

Renhållning:

2 000 kr

Personer i hushållet: 4

OBS! Dessa driftskostnader är enbart en schablonisering, då aktuella driftskostnader inte går att få fram.

Taxeringsvärde:

1 124 000 kr varav mark 250 000 kr

Värdeår:

1956

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

35.76

Byggnad

Tomtarea:

2 496m2

Grund:

Källargrund

Stomme:

Betong/lättbetong

Fasad:

Puts

Takbeklädnad:

Takpannor

Fönster:

2-glas och 3-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Övrigt:

Åtgärd för markradon är utförd genom installation av radonfläkt i källaren. Radon finns dock även i byggnadsmaterialet. Radonvärdet ligger över gränsvärdet på 200 Bq.

Energideklaration

Energikonsumtion:

243 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola