Hudiksvägen 34, Hudiksvall

Friliggande villa, 5 rok, 105m2 Pris: 1 750 000 kr

Trivsamt mindre hus med ljus, välkomnande hall, stort renoverat badrum och en stor härlig uteplats i soligt läge. Huset har renoverade ytskickt invändigt samt nya fönster och renoverad tilläggsisolerad putsfasad på utsidan. Gång- och cykelväg till centrum, skola, dagis och mataffär. Välkommen att boka in dig på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomnande, öppen hall med plats för klädupphängning. Kök och matplats ligger öppet mot hallen och rymmer ca 6 matgäster. Nya laminatgolv, målade väggar, nytt kakel ovanför köksbänk samt köksluckor i trä. Arbetsköket har gott om arbetsyta och förvaring samt en tacksam bänkskiva i sten. Utrustning: spis/ugn, fläkt, diskmaskin, samt kyl och frys i full höjd. Ljust vardagsrum med nya laminatgolv och tapet på väggarna. Här finns utgång till den stora altanen i sydost, samt fönster i två väderstreck. Stort sovrum med hel garderobsvägg och plats för både dubbelsäng och övrig förvaring alternativt sminkbord/skrivbord. Mindre sovrum med plats för enkelsäng, klädförvaring och skrivbord. Stort, renoverat badrum med dusch, badkar, tvättställ, toalett och förvaring. Våtrumsmatta, våtrumstapet och infällda spottar i taket. Övervåning Vitmålad trätrappa leder upp till den charmiga övervåningen med snedtak. Allrum och passage med trägolv och trätak.Allrummet med snedtak rymmer en sittgrupp. Här finns alternativ att enkelt göra om till ett fjärde sovrum om så önskas. Sovrum i bra storlek med snedtak, plats för dubbelsäng och förvaring samt fönster mot trädgården. Nya laminatgolv och tapetserade väggar. Mindre toalett med WC och tvättställ och fläkt. Våtrumsmatta och tapet. På övervåningen finns även en kattvind. I anslutning till garaget finns tvättrum med ny tvättmaskin och torktumlare, samt pannrum med varmvattenberedare.

Tomt

Tomtarea 810 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad trädgårdstomt.

Övriga byggnader

Förråd, pannrum och tvättdel i samma byggnad som garaget.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2961

Fiber indraget 2017. Tilläggsiolerad och nyputsad fasad 2016. Bergvärme installerad 2015.Nytt plåttak 2011. Nya 3 glas fönster. Renoverat badrum med både badkar och dusch, samt nya ytskikt i samtliga rum (förutom ett på övervånignen) 2015.

Uppvärmning

Bergvärme

TV & Internet

TV-antenn.Fiber håller precis på att grävas in.

Uteplats/Balkong

Stor altan i sydöst.

Bilplats

Enklare garage med betongplatta.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Hudiksbacke 12:1

Adress

Hudiksvägen 34 - Hudiksvall

Kommun

Hudiksvall

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2961

Boarea

105m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

810m2

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Hudiksvall-Centralt

Utgångspris

1 750 000 kr

16 667 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Hudiksvägen 34, Hudiksvall

Friliggande villa, 5 rok, 105m2 Pris: 1 750 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

29 900 kr/år

Försäkring:

3 800 kr

Hushållsel:

4 500 kr

Uppvärmning:

16 800 kr

Vatten/avlopp:

3 600 kr

Renhållning:

1 200 kr

Pantbrev:

6 st om totalt 1 487 500 kr

Taxeringsvärde:

1 118 000 kr varav mark 487 000 kr

Värdeår:

1961

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.29

Byggnad

Tomtarea:

810m2

Grund:

Platta på mark

Stomme:

Betong/Trä

Bjälklag:

Betong

Fasad:

Puts (nyputsad o tilläggsiolserad 2016)

Takbeklädnad:

Plåttak (2012)

Fönster:

2-glas med isolerruta

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Bergvärme

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

F

Energikonsumtion:

227 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola