Kungsgården 106, Hudiksvall

Friliggande villa, 5 rok, 132m2 + 12m2 Pris: 1 375 000 kr

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Mysigt hus i Hög med busshållsplats precis utanför knuten. Renoverade ljusa ytskikt samt nytt kök och tvättstuga 2012. Även fönstren är nya sedan 2012 och plåtttaket lades om så sent som i år. Låg drifskostnad med luftvattenvärmepump. Mindre tomt att sköta om vilket istället ger tid till att njuta på den rymliga balkongen med bästa söderläge.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall med panelvägg och plats för avhängning av kläder. Trappa mot övervåning. Allrum i vinkel med en passagedel som passar bra som kontorsdel, lekhörna eller läshörna. Altandörr till soldäck . Det vitmålade taket har bruna takbalkar med inbyggda spottar. Vitmålad träpanel på väggarna samt laminatgolv. Renoverat vitt Ikeakök med rostfria vitvaror, laminatgolv, tapet och vitmålat trätak. Här finns plats för matbord för ca 6 matgäster. Utrustat med inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, induktionshäll, fläkt och integrerad kyl och frys. Sovrum med djup fönsternisch, garderob, tapet, vitt eklaminatgolv och golvvärme. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bänkyta. Laminatgolv, målad panel och tak Toalett med våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustad med tvättställ och WC. Övervåning Allrum med trägolv, trätak, tapet och kattvind. Här finns goda möjligheter att enkelt göra om till ett extra sovrum. Badrum med dusch, tvättställ och WC. Våtrumsmatta och våtrumstapet. Sovrum med laminatgolv, tapet, vitmålat trätak och klädkammare. Intill sovrummet finns ytterligare ett föråddsutrymme. Sovrum med laminatgolv, tapet och 2 kattvindar. Källare

Tomt

Tomtarea 470 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1920

1949, delvis torpargrund

Uppvärmning

Luft/vattenpump (2012) och kamin

TV & Internet

TV-antenn.Fiber beställt och väntas komma hösten 2017.

Uteplats/Balkong

Altan, läge sydväst.

Bilplats

Mindre garage med betongplatta

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Hudiksvall Kungsgården GA:1, Hudiksvall Kungsgården GA:2 Avtalsservitut Avloppsledning Mm Avtalsservitut Brunn Mm; Avtalsservitut Vattentäkt

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Kungsgården 1:14

Adress

Kungsgården 106 - Hudiksvall

Kommun

Hudiksvall

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1920

Boarea

132m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

12m2

Tomtarea

470m2

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Hudiksvall-Hög

Utgångspris

1 375 000 kr

10 417 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Kungsgården 106, Hudiksvall

Friliggande villa, 5 rok, 132m2 + 12m2 Pris: 1 375 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

27 400 kr/år

Försäkring:

4 100 kr

Uppvärmning:

22 000 kr

Renhållning:

1 300 kr

I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.

Pantbrev:

8 st om totalt 977 500 kr

Taxeringsvärde:

436 000 kr varav mark 155 000 kr

Värdeår:

1933

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.39

Byggnad

Tomtarea:

470m2

Grund:

Källare, krypgrund

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

trä, stående och liggande panel

Takbeklädnad:

plåttak (2017)

Fönster:

Kopplade fönster, 2 glas

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Luft/vattenpump (2012) och kamin

Vatten/avlopp:

Enskilt vatten, enskilt avlopp, egen trekammarbrunn med gemensam infiltration.

Energideklaration

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola