Mörttjärnsvägen 15, Hudiksvall

Radhus, 5 rok, 153m2 Pris: 1 750 000 kr

Gavelradhus Idenor

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välplanerat och rymligt gavelradhus i två våningar med attraktiv hörntomt på populära Idenor. Med sina 5 rum och kök varav 4 sovrum är det här radhuset perfekt både för den lilla och större familjen. Nylagt laminatgolv och nya tapeter med bra ytor, gott om förvaring och badrum på båda våningar. Tomten är lagomt stor och lättskött. Lugnt område nära till både förskola, skola och grönområden.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÈPLAN Välkommen in till Mörttjärnsvägen 15! I den rymliga hallen har du möjlighet att anpassa klädförvaring och möbler efter behov. Här finns dessutom två inbyggda garderober som ger extra förvaring utan att stjäla golvyta. Hallen har nylagt laminatgolv och tapet. Direkt till vänster i hallen når du tvättstugan med bra arbetsytor och förvaring med tvättmaskin (2012) och torktumlare (2010). Våtrumsmatta och våtrumstapet. Innanför hallen öppnar den upp till en möblerbar hall med ingång till badrum och trappa mot över våningen. Under trappan finns en klädkammare. Badrummet har en toalett, duschkabin och tvättställ med våtrumsmatta och våtrumstapet. Rakt fram från hallen når ni ett ljust kök med plats för matbord för 4-6 personer Från köket når du altanen och trädgården. Utrustning: Ugn/spis, fläkt, diskmaskin (2013), ho samt kyl och frys i full höjd. Gott om förvaring och bänkyta, plastmatta på golvet och tapet på väggarna. Detta gavelradhus har ett stort och härligt vardagsrum med plats för en stor soffa för mysiga filmkvällar och dessutom en vacker matsalsdel med burspråk. Nylagt laminatgolv och tapet. ÖVRE PLAN På övre plan möts du av en möblerbar hall med nylagt laminatgolv och tapet. Två fönster ger gott om ljus till rummet. Övre plan har fyra sovrum med nylagt laminatgolv och tapet samt ett badrum. Badrummet har våtrumsmatta och våtrumstapet med toalett, tvättställ och badkar. Sovrum 1: Laminatgolv, tapet och med fyra garderober. Sovrum 2: Laminatgolv, tapet. Sovrum 3: Laminatgolv, tapet och två garderober. Sovrum 4: Laminatgolv, tapet. Utanför sovrum 3 och 4 finns det möjlighet att skapa förvaring i form av t.ex. en klädkammare eller större garderob.

Tomt

Tomtarea 246 m² (friköpt). Tomten: hörntomt, trädgårdstomt med uteplats i form av altan med tak, in- och utgång via köket.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1980

Ny torktumlare 2010 Ny tvättmaskin 2012 Ny diskmaskin 2013 Nytt laminatgolv och tapetsering av alla sovrum 2015 Nytt laminatgolv och tapetsering av hall övervåning och trapphus 2016 Nytt laminatgolv och tapetsering av entréplan (förutom kök) 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

TV-antenn. ADSL.

Uteplats/Balkong

Altan med tak, läge norr.

Bilplats

Garage med plats för 1 bil samt uppfart med plats för 1 bil.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Överberge 2:72

  Adress

  Mörttjärnsvägen 15 - Hudiksvall

  Kommun

  Hudiksvall

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Radhus

  Byggår

  1980

  Boarea

  153m2

  Uppgifter enligt säljare.

  Tomtarea

  246m2

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Hudiksvall-Idenor

  Ansvarig mäklare

  Maya Sundlöf

  Fastighetsmäklare

  070-5331093

  maya.sundlof@lfgavleborg.se Läs mer om Maya

  Visning

  Är du intresserad?

  Mörttjärnsvägen 15, Hudiksvall

  Radhus, 5 rok, 153m2 Pris: 1 750 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  33 950 kr/år

  Försäkring:

  3 950 kr

  Hushållsel:

  9 600 kr

  Uppvärmning:

  14 400 kr

  Vatten/avlopp:

  6 000 kr

  Renhållningskostnad medräknat under vatten/avlopp. Uppgifter enligt säljare.

  Pantbrev:

  9 st om totalt 1 378 500 kr

  Taxeringsvärde:

  1 049 000 kr varav mark 249 000 kr

  Värdeår:

  1983

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  34.29

  Byggnad

  Tomtarea:

  246m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Tegel

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  107 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola