Gryttje 613, Gnarp

Friliggande villa, 4 rok, 180m2 + 40m2 Pris: 1 195 000 kr

Kommande nyrenoverad villa

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkommen till denna fina villa som genomgått omfattande renovering under de senaste åren. Hela villan har fått nya ytskikt, nytt kök, nytt badrum och ny panel samt plåttak. Högt och fritt belägen villa på ca 180 kvm med 4 rum och kök varav 3 sovrum med sociala ytor, stora rum och bra med förvaring. En stor, härlig altan (både inglasad och öppen altan) med jacuzzi i söderläge. Huset har både ett stort garage med plats för 3 bilar och en carport med plats för 2 bilar. Planerad fotografering av villan i slutet på januari och likaså visningar. Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÈPLAN Stor och välkomnande hall med nytt laminatgolv och tapeter. Här har du möjlighet att anpassa klädförvaring och möbler efter behov. Direkt in till vänster har du ett härligt, ljust kök i lantlig stil (2011). Köket är socialt med öppen planlösning både mot hall och måt matsal/vardagsrum. Utrustning: Spishäll, fläkt, inbyggd ugn, microvågsugn, diskmaskin (2017), ho samt kyl och frys i full höjd. Gott om förvaring och bänkyta. Laminatgolv och tapet. Innanför köket finns ett nyrenoverat badrum och tvättstuga (2016). Badrummet har en dusch, toalett, tvättställ och tvättstugedel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsytor. Våtrumsmatta och våtrumstapet. Vardagsrummet är stort och härligt med en ny insatskamin och med många fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Utgång till både inglasad altan och altan med jacuzzi. Laminatgolv och tapet. ÖVRE PLAN Här möts man av en möblerbar hall och bra förvaring i form av inbyggda skjutgarderober och utgång till balkong. Övervåningen har tre stora sovrum med bra förvaring och ett badrum som ligger i anslutning till ett av sovrummen. Sovrum 1: Trägolv och tapet med fem garderober. Sovrum 2: Laminatgolv och tapet med två garderober. Sovrum 3: Trägolv och tapet med klädkammare, kamin och badrum. Badrummet har våtrumsmatta och våtrumstapet med toalett, handfat och dusch samt varmvattenberedare på 200 L (Nibe) samt ny vattencentral. KÄLLARPLAN Förråd och pannrum.

Tomt

Tomtarea 2 740 m² (friköpt). Stor och härlig trädgårdstomt med vackra äppelträd och som ligger i anslutning till en stor åker. Härlig utsikt eftersom villan ligger på en höjd och här får ni plats med både studsmatta, volleybollnät och hängmatta!

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1932

Tilläggsisolerat 2000 Plåttak 2000 Nyrenoverat kök 2011 3-glasfönster Ny vattencentral med nydragna vattenrör i huset 2016 Nytt badrum/tvättstuga 2016 Ny elcentral 2017 Ny panel och nymålat 2017 Ny carport med plats för två bilar 2017 Altan 2011 med jacuzzi 2017 Nya ytskikt i hela huset samt utbyggnad av hall under 2011-2017

Uppvärmning

Direktverkande el och luftvärmepump

TV & Internet

TV-antenn. Fiber.

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Altan, inglasad, läge öster. Uteplats 2: Altan, läge söder med jacuzzi.

Bilplats

Bilplats 1: Garage med plats för 3 bilar med mycket utrymme kvar. Ca 90 kvm. Bilplats 2: Carport med plats för 2 bilar med förrådsdel samt gästrum.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Gryttje 5:4

  Adress

  Gryttje 613 - Gnarp

  Kommun

  Nordanstig

  Typ

  1 ½ plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1932

  Boarea

  180m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Biarea

  40m2

  Tomtarea

  2 740m2

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Gnarp

  Ansvarig mäklare

  Maya Sundlöf

  Fastighetsmäklare

  070-5331093

  maya.sundlof@lfgavleborg.se Läs mer om Maya

  Visning

  Är du intresserad?

  Gryttje 613, Gnarp

  Friliggande villa, 4 rok, 180m2 + 40m2 Pris: 1 195 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  39 450 kr/år

  Försäkring:

  3 750 kr

  Uppvärmning:

  32 500 kr

  Vatten/avlopp:

  2 200 kr

  Vägavg/snö:

  1000 kr

  Personer i hushållet: 4

  Pantbrev:

  7 st om totalt 586 000 kr

  Taxeringsvärde:

  225 000 kr varav mark 52 000 kr

  Värdeår:

  1932

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  35.55

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 740m2

  Grund:

  Källargrund

  Stomme:

  Timmer/trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Plåttak

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el och luftvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Gemensamhetsanläggning med elslinga från villa till gem.anl. Trekammarbrunn med infiltration.

  Energideklaration

  Status:

  Beställd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola