Sågvägen 4, Stocka

Friliggande villa, 4 rok, 100m2 + 58m2 Pris: 695 000 kr

Villa Stocka

Välkommen till en tvåplansvilla i Stocka med bra läge! Insynsskyddad, stor tomt med sjöglimt med lekstuga/gäststuga, hundstaket och som inte har några nära angränsande grannar samt att förskola/skola ligger endast 300-400 m bort är den här villan perfekt för barnfamiljen. Det är dessutom endast ca 500 m till närmaste badplatsen. Med sina 4 rum och kök varav 3 sovrum samt ett gästrum i källaren passar huset både den lilla och stora familjen. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÈPLAN: Välkommen in till Sågvägen 4! I hallen finns plats för skohylla och hatthylla i första delen av hallen, sedan finns det bra avhängnings-/förvaringsmöjligheter i nästa delen av hallen. Laminatgolv och tapet. Angränsande till hallen har ni köket som är utrustat med spis, varmluftsugn, fläkt, kyl- och frys i halvhöjd samt diskmaskin. Grått kakel och vita köksluckor med plastgolv och tapet med halvpanel. Köket är stort och har bra arbetsytor samt plats för matgrupp för 4-6 personer. Badrummet på entréplan har våtrumsgolv och våtrumstapet med en toalett och handfat. Vardagsrummet är i perfekt storlek för att få plats med hela familjen framför kaminen och en bra film. Utgång till den inglasade altanen. Parkettgolv och tapet. I anslutning till vardagsrummet har ni matsalen med plats för 6-8 personer. Parkettgolv och tapet. Här finns det möjlighet att öppna upp mot köket för att få till ett större kök med öppnare planlösning om så önskas! ÖVRE PLAN: Övervåningen har tre sovrum och ett badrum. Ett fjärde sovrum finns, men det används för närvarande som förråd då det är ett utrymme i kattvinden. Sovrum 1: Plastgolv med tapet och förvaring i kattvinden. Sovrum 2: Mindre sovrum med snetak, trägolv och tapet. Sovrum 3: Större sovrum med tre inbyggda garderober. Trägolv och tapet. Förråd/sovrum 4: Utnyttjat utrymme i kattvind som tidigare har använts som sovrum tidigare men som för närvarande är ett förrådsutrymme. Badrum på övervåning i anslutning till sovrum 1 och 3 med toalett, badkar och handfat. Våtrumsgolv och våtrumstapet. KÄLLARPLAN: Sovrum/gäststuga med två garderober. Plastgolv och tapet. Pannrum, förråd och matkällare ger bra utrymmen i huset. Tvättstugan är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, mangel, eldspis och en dusch.

Tomt

Tomtarea 1 427 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och häckar. Egen grind in mot vägen samt sjöglimt.

Övriga byggnader

Stor lekstuga som kan göras om till gästhus.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1942

Uppvärmning

Pelletspanna, luftvattenpump samt insatskamin

TV & Internet

TV-antenn.ADSL. Fiber på väg att installeras.

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Altan, inglasad, läge söder. Uteplats 2: Balkong, läge norr.

Bilplats

Garage med plats för 1 bil.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Nordanstig Strömsbruk GA:14 Avtalsservitut Villa Planbestämmelser:Avstyckningsplan (1939-08-03)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Tor 23 Nov 16:30 - 17:15

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Vikarskogen 1:14

Adress

Sågvägen 4 - Stocka

Kommun

Nordanstig

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1942

Boarea

100m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

58m2

Tomtarea

1 427m2

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Stocka

Utgångspris

695 000 kr

6 950 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

Varmt välkommen med din anmälan!

2017-11-23 16:30:00 2017-11-23 17:15:00 40 Bostadsvisning Sågvägen 4, Stocka 61,8883781198667, 61,8883781198667 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Sågvägen 4, Stocka

Friliggande villa, 4 rok, 100m2 + 58m2 Pris: 695 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

31 586 kr/år

Försäkring:

3 750 kr

Hushållsel:

4 290 kr

Uppvärmning:

10 800 kr

Vatten/avlopp:

8 346 kr

Renhållning:

3 000 kr

Vägavg/snö:

1400 kr

Personer i hushållet: 2

Uppgifter enligt säljaren.

Pantbrev:

5 st om totalt 432 400 kr

Taxeringsvärde:

302 000 kr varav mark 83 000 kr

Värdeår:

1942

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

35.55

Byggnad

Tomtarea:

1 427m2

Grund:

Källare

Stomme:

Murad

Fasad:

Puts

Takbeklädnad:

Plåt i tegelimitation

Fönster:

2-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Pelletspanna, luftvattenpump samt insatskamin

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Status:

Beställd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola