Lyckebäcksvägen 18, Falkenberg

Friliggande villa, 5 rok, 138m2 + 30m2 Pris: 1 895 000 kr

Enplansvilla på Västra Gärdet belägen på hörntomt angränsande till allmänning!

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Välkommen till en enplansvilla med garage på Västra Gärdet! Huset är beläget på en hörntomt angränsande till allmänning där ni finner plats för barnens lek! Invändigt inrymmer villan bl.a. ett nyrenoverat badrum, 3 sovrum, kök med matplats samt väl tilltagna sällskapsytor. 1983 byggdes huset till med en matsal där ni även finner en gedigen kakelugn. Här bor ni centralt men ändå lugnt och skönt med närhet till såväl matbutik, skola, dagis och salta bad. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen in! Entréhall: Ni stiger in i en rymlig hall med ekparkett på golvet och vitmålade väggar. En bit in i hallen finner ni en garderob för praktisk klädförvaring. Gästtoalett: I direkt anslutning till entréhallen finner ni husets gästtoalett. Golvet är försett med våtrumsmatta och väggarna är bekläda med plastlaminatskivor. Toaletten är utrustad med wc-stol, handfat och spegelskåp. Här finns även ett fönster för ljusinsläpp. Kök: Köket är stort och rymligt och erbjuder matplats med flertalets sittplatser vid de stora fönsterpartierna. Golvet är försett med ekparkett och väggarna är ljust tapetserade. Köksluckorna av fabrikat Forema är ljusa och arbetsbänken består av ljusa laminatbänkskivor samt en rostfri diskbänk med kakel ovan. Köket är utrustat med spis med glaskeramikhäll, spisfläkt, diskmaskin, kylskåp och frysskåp. Vardagsrum: I direkt anslutning till köket finner ni husets rymliga vardagsrum. Golvet är försett med stavparkett och väggarna ljust tapetserade. Vardagsrummet inrymmer plats för både soffgrupp och matsalsbord/läshörna. Från vardagsrummet tar ni er enkelt ut till det inglasade uterummet. Ni når även den tillbyggda delen vilken idag används som matsal. Matsal: I anslutning till vardagsrummet finner ni den tillbyggda delen. Golvet består av stavparkett och väggarna är ljust tapetserade. Det finns även en vägg med uppmurad mexitegel. Burspråket ger ett härligt ljusinsläpp i rummet. Ni finner även en kakelugn vilket höjer mysfaktorn samtidigt som den tillför huset värme. Badrum: Nyrenoverat badrum med grå våtrumsmatta på golvet, jus våtrumstapet på väggarna samt vitmålad träpanel i taket. badrummet är utrustat med wc-stol, handfat, spegelskåp med spotlights, dusch samt handdukstork. Här finns även ett frostat fönster för ljusinsläpp. Husets tre sovrum finner ni längst ner i innerhallen. Här finns även två garderober för praktisk klädförvaring. Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Golvet är försett med ljust laminat och väggarna är tapetserade. Här finns även tre garderober för praktisk förvaring. Sovrum 2: Rymligt sovrum med plats för4 dubbelsäng och nattduksbord. Golvet är försett med ljust laminat och väggarna är ljust tapetserade. I anslutning till sovrummet finner ni även en klädkammare med klädstänger och hyllplan. Sovrum 3: Sovrum med ljust laminatgolv och ljust tapetserade väggar. Här får ni plats med enkelsäng och arbetshörna. Klädförvaring finner ni i en garderob. Tvättstuga/Groventré: I anslutning till köket finner ni husets groventré/tvättstuga. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, rostfri tvättho samt arbetsbänk med under- och överskåp. Välkommen på visning!

Tomt

Tomtarea 759 m² (friköpt). Lättskött hörntomt omgärdad av häck. Här kan ni njuta av sol från morgon till kväll. Tomten angränsar till allmänning med plats för barnens lek.

Övriga byggnader

Förråd i anslutning till garage.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1973

2015: Totalrenovering av badrum. Installation av Telia Öppen Fiber. 2012: Nytt papptak på garage samt renovering av garageport. 2010: Nya laminatgolv i samtliga sovrum. 2005: Installation av luft/luft-värmepump. 1984: Uppfräschning av kök med nya Forema köksluckor. 1983: Tillbyggnad av huset med matsal. Installation av kakelugn. Uppförande av inglasat uterum med öppen spis.

Uppvärmning

Direktverkandel, Luft/luft-värmepump samt kakelugn

TV & Internet

Telia Öppen Fiber

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Inglasat uterum med öppen spis i anslutning till vardagsrum. Uteplats 2: Uteplats i anslutning till uterum där ni kan njuta av morgon- och dagssol.

Bilplats

Bilplats 1: Garage med plats för en bil. Bilplats 2: P-plats framför garage.

Områdesbeskrivning: Västra Gärdet är ett område som består av både villor och flerfamiljshus. I området finns bland annat grundskola (Schubergstorpsskolan), förskola, bageri/konditori, bowlinghall samt pizzeria. Närmaste högstadieskola är Tullbroskolan. In till centrum är det endast några minuters promenad och inom cykelavstånd finns Stafsinge Strand och populära Skrea Strand.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Lör 27 Jan 12:00 - 13:15

  Anmäl till visning

  Fastighetsbeteckning

  Svalan 19

  Adress

  Lyckebäcksvägen 18 - Falkenberg

  Kommun

  Falkenberg

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1973

  Boarea

  138m2

  Areauppgifter enligt mätning (Taxerad area: 114 boarea samt 34 biarea)

  Biarea

  30m2

  Tomtarea

  759m2

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Västra Gärdet

  Ansvarig mäklare

  Emil Johansson

  Reg.Fastighetsmäklare

  0721-411711

  emil.johansson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Extra kontaktperson

  Susanna Andersson

  Fastighetsmäklarassistent

  0738-667230

  susanna.andersson@lansfast.se Läs mer om Susanna

  Visning

  Kom på visning!

  Vänligen boka er via länken nedan eller ring 0346-759500. Anmälan krävs!

  2018-01-27 12:00:00 2018-01-27 13:15:00 40 Bostadsvisning Lyckebäcksvägen 18, Falkenberg 56,8994293116099, 56,8994293116099 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Lyckebäcksvägen 18, Falkenberg

  Friliggande villa, 5 rok, 138m2 + 30m2 Pris: 1 895 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  25 975 kr/år

  Försäkring:

  4 230 kr

  Hushållsel:

  5 000 kr

  Uppvärmning:

  11 000 kr

  Vatten/avlopp:

  3 395 kr

  Renhållning:

  2 000 kr

  Sotning:

  350 kr

  Pantbrev:

  4 st om totalt 627 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 209 000 kr varav mark 395 000 kr

  Värdeår:

  1976

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  33.46

  Byggnad

  Tomtarea:

  759m2

  Grund:

  Betongplatta

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel och trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glas isoler samt 2-glas kopplade

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkandel, Luft/luft-värmepump samt kakelugn

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energikonsumtion:

  60 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola