Bossöviksvägen 5, Vallda

Friliggande villa, 4 rok, 52m2 + 8m2

Unikt sommarboende med havsnära läge. Utanför detaljplanerat område med möjlighet för byggnation!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Med attraktivt havsnära läge i naturskönt område finner ni denna pärla! På Bossöviksvägen 5 finns ett mindre fritidshus om en total areal på 60 kvadratmeter samt garage med intilliggande carport. Fritidshuset ligger ostört beläget intill den slingrande Bossöviksvägen med härliga skogsnära omgivningar där fina promenadvägar väntar. Utöver skog så tar ni er enkelt ner till strandkanten till fots eller cykel för salta och svalkande bad. För den som önskar ta sig in till Kungsbacka centrum och dess utbud av restauranger, affärer och caféer finns det bussförbindelser endast fyra minuters promenadväg bort. Fastigheten erbjuder en tomt av varierad karaktär med både gräsytor och karaktäristiska inslag av naturtomt. Tomtarean för fastigheten är 2345 kvadratmeter. Kommunalt vatten och avlopp är inkopplat i boningshuset. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Missa inte detta tillfälle att förvärva ett mysigt sommarhus eller en tomt med oändliga möjligheter, anmäl intresse redan idag!

Tomt

Tomtarea 2 345 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1909

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Buera GA:33

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Buera 8:34

  Adress

  Bossöviksvägen 5 - Vallda

  Kommun

  Kungsbacka

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1909

  Boarea

  52m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  8m2

  Tomtarea

  2 345m2

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Vallda - Lerkil

  Ansvarig mäklare

  Anna Åkesson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-34 89 81

  anna.akesson@lansfast.se Läs mer om Anna

  Visning

  Är du intresserad?

  Bossöviksvägen 5, Vallda

  Friliggande villa, 4 rok, 52m2 + 8m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Taxeringsvärde:

  2 137 000 kr varav mark 1 518 000 kr

  Värdeår:

  1929

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  0

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 345m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola