Linnéas Väg 7, Skummeslövsstrand

2 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Skummeslöv 26:32

  Adress

  Linnéas Väg 7 - Skummeslövsstrand

  Kommun

  Laholm

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Radhus

  Byggår

  2018-2019

  Boarea

  104,7m2

  Areauppgifter enligt ritning

  Tomtarea

  292m2 - Friköpt

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Skummeslövsstrand

  Pris

  2 650 000 kr

  25 310 kr/m2

  Nyproduktion av radhus i 1 plan!

  I natursköna Skummeslövsstrand har vi nöjet att erbjuda 6 stycken tomter för byggnation av radhus med väldisponerade 104 kvm. Generös byggrätt ger möjlighet att skapa ett trivsamt och lättskött boende nära hav och natur. Husen från Vallsjöhus har genomgående hög standard och är designade i modern stil med öppen och ljus planlösning med noga utvalda material för att skapa ett attraktivt och underhållsfritt boende. Här kan man verkligen förhöja livskvalitén årets alla dagar.

  Ansvarig mäklare

  Kent Lundgren

  Franchisetagare/Mäklare

  0733-102901

  kent.lundgren@lansfast.se Läs mer om Kent

  Extra kontaktperson

  Louise Tennman

  Reg. Fastighetsmäklare

  0700-906476

  louise.tennman@lansfast.se Läs mer om Louise

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Planlösning

  Via den plattsatta gången kommer vi till en inbjudande entré. Väl inne i hallen har vi klinker på golvet som övergår i ett tarkettgolv. Till höger i hallen har vi husets första sovrum med tarkettgolv. Huset erbjuder därefter en kombinerad tvättstuga/badrum med inredning från Ballingslöv. Vi har klinker på golvet och kakel på väggarna, utrustning som finns är tvättbänk, tvättmaskin, torktumlare, frånluftsvärmepump, wc, tvättställ samt dusch. Sedan kommer vi till husets 2:a sovrum med samma genomgående tarkettgolv och här har vi även en klädkammare. I hallen har vi ett förråd som går att byta ut om ett extra wc mot en kostnad av 29,000 kr. Rakt fram från entrén räknat har vi allrummet med utgång till en öppen altan med trädäck. I allrummet finns möjlighet att inreda med en kamin [tillval]. I allrummet har vi det öppna köket med utrustning från Ballingslöv och kapitalvaror från Mielé. Utrustning som finns är inbyggd ugn, induktionshäll, kyl, frys, diskmaskin, microugn samt fläkt.

  Tomt

  Tomtarea 292 m² (friköpt). Finplanering av tomt enligt nedan beskrivning: Stensatt entrégång. Gräsmatta. Häck planteras i tomtgräns.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Utvändigt förråd finns i anslutning till entrén.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018-2019

  Preliminär inflyttning juni 2019

  Uppvärmning

  Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump Nibe 730

  Bredband

  Fiber finns fram till tomtgräns, anslutningsavgift tillkommer för köpare.

  Uteplats/Balkong

  Öppen altan i sydvästläge.

  Bilplats

  Bilparkering i anslutning till fastigheten.

  Övrigt

  Bilderna ska ses som illustrationer och inspirationsbilder, avvikelser kan förekomma. Härmed har vi nöjet att erbjuda byggklara tomter med generösa byggrätter i varierande storlekar. Området är planlagt för rad-/kedje-/parhus. Byggstart planeras hösten 2018 med preliminär inflyttning vår/sommar 2019. Vid köp av denna fastighet sker köpet i 2 steg. Först köper man tomten och ansöker om lagfart, i steg 2 bokas tid med representant från Vallsjöhus för tecknande av entreprenadavtal. Huvudbyggnad skall placeras i gräns mot granne. Utöver angivet antal våningar får 25 % av byggnaden uppföras i 2 våningar mot gatan. Bebyggelse skall utföras med fasader av liggande träpanel huvudsakligen målade i en gråsvart kulör. Fasaderna kan kompletteras med inslag av cederträ. Taktäckning skall vara svart takpapp. Fönster och dörrar skall utformas i klarlackad furu eller ek, eller målade i gråsvart eller vitt. Detaljplan antagen 2011-09-27. Området kommer att bebyggas genom Vallsjöhus. Hela skummeslövsstrand genomgår otroligt stora förändringar och hela området är mycket expansivt och närhet till E:6 av- och påfart dels i Skottorp dels vid Båstad/Östra Karup. Flyg i Ängelholm och Halmstad. Ny järnvägsstation ca 3 km bort stod klar i December 2015. Kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för mer information på telefon 0430-686470 eller gå in på www.lansfast.se eller www.vallsjohus.se

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Taxeringsvärde:

  153 000 kr varav mark 153 000 kr

  Värdeår:

  2018

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Byggår:

  2018-2019

  Tomtarea:

  292m2

  Grund:

  Gjuten platta

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Liggande falspanel

  Takbeklädnad:

  Papp

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  Elite 3-glas fönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump Nibe 730

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Preliminär inflyttning juni 2019

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor