Vegavägen 6, Skummeslövsstrand

Friliggande villa, 4 rok, 142m2 + 19m2 Pris: 2 850 000 kr

Nu bjuder vi in till ett bekvämt och attraktivt boende på ett plan som andas nytt och fräscht. Boendemiljön är välplanerad och smakfullt renoverad med bl.a ett nytt stilrent kök med öppen planlösning till matplats och vardagsrum, ett helkaklat badrum och nytt värmesystem vilket bara är några utav mervärdena i bostaden. Här har ni gångavstånd till Sveriges längsta sandstrand samt cykelavstånd in till Båstad. Varmt välkommen på visning för att uppleva bostaden på plats!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Boendeytan är bekvämt fördelad på ett plan med 4 rum varav 3 sovrum. Man har genomgående renoverat interiören på senare år och de stora sällskapsytorna i kombination med ett stilrent kök och ljusa väggar ger en boendemiljö som lätt kan anpassas till den personliga inredningsstilen. ENTRÈ/HALL Huvudentrén är välkomnande och erbjuder gott om avhägnings- och förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ett grått klinkergolv med golvvärme. Entrén mynnar ut till en rymlig möblerbar hall och redan här kan man ana bostadens öppna och rymliga planlösning. På golvet ligger ett mörkt laminatgolv som också är genomgående för bostadens sällskapsytor. GÄSTTOALETT Gästtoaletten finns i hallen. På golvet ligger en grå klinker med govvärme och väggarna är målade och kaklade. Här finns toalett och handfat. KÖK Mittemot hallen finns köket. Det är ljust och nyrenoverat med ett vitt EPOQ-kök som matchas snyggt med den mörka bänkskivan och det vita kaklet. Köket har gott om förvaring och arbetsytor. Vidare finns här en spis med induktionshäll, fläkt, Sidy by side och den integrerade diskmaskinen ger köket ett fulländat intryck. Köket förlängs med en rymlig matplats vid fönstret, från den tar man sig vidare ut till den inglasade altanen. BADRUM Tillbaka i hallen på vänstersidan, ligger det nyrenoverade badrummet. Badrummet är helkaklat i grått och vitt, utrustat med golvvärme, kommod, duschhörna, handdukstork, toalett och ett vägghängt skåp i samma stil som kommoden. GROVENTRÈ/TVÄTTSTUGA Vidare från hallen kommer man till groventrén/tvättstugan. Här finns en frånluftsvärmepump, tvättmaskin samt arbetsytor. Inredningen och väggarna är ljusa. SOVRUM 1 & 2 Från badrummet, på vardera sida om groventrén finns sovrum 1 och 2. De har enhetliga laminatgolv. Det ena sovrummet erbjuder en stor skjutdörrsgarderob med genomtänkt klädförvaring. SOVRUM 3 Till höger om hallen ligger ytterligare ett sovrum. Sovrummet är ljust och rymligt med 3 st garderober samt laminatgolv. VARDAGSRUM Längst in nås bostadens vardagsrum, rummet är väldigt generöst tilltaget och känns luftigt med en öppen planlösning in mot kök och matplats. Rummet har en fin mörkbetsad panel på en av väggarna som tar upp det mörka från golvet, och bidrar till att skapa en härlig kontrast mot de resterande ljusa väggarna. Har man behov av ytterligare ett sovrum finns här möjlighet att uppföra ett, utan att göra avkall på välbehövligt vardagsrums-utrymme.

Tomt

Tomtarea 969 m² (friköpt). Lättskött plan hörntomt med stenläggningar och träd. Inhägnad med staket.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1985

[-16-17] Totalrenovering invändigt med bl.a nytt kök, nytt helkaklat badrum, ny öppen planlösning med nya ytsikt mm. [-16] Renovering av den inglasade altanen. [-06] Fönsterbyte. [-06] Tillbyggt om 45 kvm.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

TV & Internet

Fiber.

Uteplats/Balkong

Inglasad altan med nya skjutdörrar, tak och trägolv. I anslutning till den inglasade altanen finns ett stort trädäck om ca 50 kvm.

Bilplats

Enbilsgarage med elektriskport. Vidbyggd carport med plats för en bil. Asflaterad infart med plats för två bilar.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Laholm Skummeslöv GA:10, Laholm Skummeslöv S:23 Planbestämmelser:Byggnadsplan (1985-07-19)

Övrigt

Tidigast tillträde 15 oktober 2018. Med utsikt över den majestätiska Hallandsåsen och med milslång sandstrand som erbjuder salta bad och härliga solnedgångar, är Skummeslövsstrand en av kommunens mest attraktiva boplatser. I området växer en ny stadsdel fram i Allarp med närhet till såväl nya järnvägsstationen som E6:an vilket gör området attraktivt för pendlare. I området finner du också härliga strövområden, rid- och vandringsleder. Stort antal golf och tennisbanor lockar både boende och besökare från nära och fjärran. SKUMMESLÖVSSTRAND - IDYLLEN VID HAVET Skummeslövsstrand är en gammal badortsidyll med bakgrund från 20- och 30-talet. Under de senaste decennierna har Skummeslövsstrand vuxit rejält, mycket tack vare att många sommarhus blivit åretruntvillor, vilket gör att fler och fler människor bosätter sig permanent på orten. Köpcenter med flera olika butiker har etablerats, liksom hotell, restauranger, nöjesställen med mera. Tack vare de fina badmöjligheterna mångdubblar orten sin befolkningsmängd under sommarperioden. Kommunikationer: Orten ligger bra till med väldigt bra kommunikationer till omvärlden - med E6:an precis i närheten är det enkelt att ta sig till både Malmö och Göteborg samt närliggande flygplatser i Halmstad och Ängelholm. Det finns dagliga bussförbindelser till Laholm på kustvägen, bussen stannar även till vid järnvägsbron vilket gör västkustbanan lättillgänglig för pendlare. Den Inre Kustvägen står nu färdig och kopplar i hop Allarp - Skummeslövstrand till den nya tågstationen och infarten i Båstad. Allt stod klart till Lucia 2015 då vägen öppnades för trafik och tågen började rulla igenom tunneln under Hallandsåsen - Det här ses som mycket fördelaktigt och positivt för kommande invånarna i Allarp/Skummeslöv. Här får du lugn och harmoni utan att tumma på dina arbetsmöjligheter i de större städerna. Allarp blir en ny del av Skummeslövsstrand med inriktning på ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle. Service: Det finns mycket annat förutom stranden. Exempelvis Entré Båstad som erbjuder stormarknad som Willys samt en välsmakande Saluhall, stort komplex med gym och diverse träningspass på Friskis och Svettis. I Skummeslövsstrand finns det nyrenoverade Skummeslövssbadet med saltvattenpool och tar man sig vidare till Båstad finns Malenbadet med rutschkanor mm. Skummeslöv är präglat av badortslivet vilket innebär att många verksamheter håller öppet endast "sommartid". Men här finns bl a livsmedelsbutik som är öppet året runt, "Sockerbagaren" och restaurangen Strandpensionatet. Fritidsaktiviteter: Det finns bra möjligheter i alla dess former för den sportintresserade, såsom golf, tennis, windsurfing, motionsslingor, minigolf och framförallt fiske..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Ons 22 Nov 15:30 - 16:30

Lör 25 Nov 10:00 - 11:00

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Skummeslöv 24:38

Adress

Vegavägen 6 - Skummeslövsstrand

Kommun

Laholm

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1985

Boarea

142m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

19m2

Tomtarea

969m2

Rum

4 rok varav 2 sovrum

Område

Skummeslövsstrand

Utgångspris

2 850 000 kr

20 070 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Kom på visning!

Varmt välkommen med din anmälan!

2017-11-22 15:30:00 2017-11-22 16:30:00 40 Bostadsvisning Vegavägen 6, Skummeslövsstrand 56,4577847800529, 56,4577847800529 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Varmt välkommen med din anmälan!

2017-11-25 10:00:00 2017-11-25 11:00:00 40 Bostadsvisning Vegavägen 6, Skummeslövsstrand 56,4577847800529, 56,4577847800529 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Vegavägen 6, Skummeslövsstrand

Friliggande villa, 4 rok, 142m2 + 19m2 Pris: 2 850 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

27 149 kr/år

Försäkring:

3 695 kr

Uppvärmning:

16 009 kr

Vatten/avlopp:

5 750 kr

Renhållning:

1 695 kr

Personer i hushållet: 3

Uppvärmningen avser även hushållsel.

Pantbrev:

4 st om totalt 1 500 000 kr

Taxeringsvärde:

1 528 000 kr varav mark 420 000 kr

Värdeår:

1992

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

32.76

Byggnad

Tomtarea:

969m2

Grund:

Krypgrund

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Träpanel

Takbeklädnad:

Betingpannor

Plåtarbete:

Plåt

Fönster:

3-glas

Ventilation:

Frånluft med återvinning

Uppvärmningssystem:

Frånluftsvärmepump

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

C

Energikonsumtion:

50 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola