Kyrkogatan 46, Forserum

Friliggande villa, 5 rok, 120m2 + 63m2 Pris: 950 000 kr - Budgivning pågår

Trivsam villa med närhet till skola....

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

'Välkommen till Kyrkogatan 46 i Forserum. Här finns det rymliga och vackra vardagsrummet med öppen planlösning. 3 st sovrum i samma våningsplan. Låg driftskostnad. En trivsam villa med bekväm närhet till både förskola och skola.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entré: Rymlig HALL med kappavhängning. Till vänster finns det rymliga VARDAGSRUMMET som är avdelat med valv och inrymmer generös yta för både den större matplatsdelen och soffgrupp. Rummet är ljust med fönster i tre vädersträck och här finns även möjlighet till att disponera om ytan t.ex. ytterligare ett sovrum. Intill finns KÖKET som är trivsamt och rymligt (lantköksmodell). Bra planerad matplats, praktiskt inbyggt skafferi och ett förråd/klädkammare. Kyl, frys, spis och fläkt. Övre våningsplan: Möblerbar HALL med utgång till en delvis inglasad balkong med bra utsikt över trädgård och kringliggande villaområde. Våningsplanet erbjuder 3 st SOVRUM med gott om förvaring i form av garderober och sidoutrymmen. Ett av sovrummen är rymligt och disponeras idag som ett Tv/allrum. I anslutning till sovrummen finns BADRUMMET som har badkar, wc och handfat Källarvån: Grovkällare med Hobbyrum, Förråd och Matkällare. Tvättstuga med TM. Separat wc. Pannrum med Bergvärmepump (Tehermia Diplomat). Utgång till villans trädgård.

Tomt

Tomtarea 1 060 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt med fruktträd, staket och trädgårdsland.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1940

Uppvärmning

Bergvärme

TV & Internet

Fiber. Leverantör: Telia.

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad, läge förmiddagssol/kvällssol.

Bilplats

Vidbyggt garage, isolerat och grunduppvärmt. Elektrisk portöppning.

Med sina drygt 2 000 invånare är Forserum idag kommunens näst största ort. Forserum som är belägen utmed järnvägen mellan Jönköping och Nässjö har ett ypperligt läge, 15 km från Nässjö och 25 km från Jönköping. Kommunikationerna är goda med både pendeltågstrafik, buss och riksväg 40. För Forserums yngsta finns fyra förskolor: Benjamin, Bikupan, Pärlan och Trollebo. Här finns också en öppen förskola. Rosenholmsskolan är grundskola årskurs 1 till 9. Beläget med nära gångavstånd från huset. I samhället finns vårdcentral med barnavårdscentral samt distriktssköterske- och läkarmottagning. Ett stenkast från torget finns en näridrottsplats öppen för bollspel och lek. Nybyggnationen är igång i samhället vilket är positivt. Den kommersiella servicen är god. I Forserum finns bland annat bensinstation, blomsteraffär, frisörer, järnhandel, livsmedelsbutik och gym. CoopKonsum är ombud för Apoteket, Posten och Systembolaget. Ortens idrottsplats heter Trollevi. Här spelar Forserums IF:s olika lag sina hemmamatcher. Här finns också Forserums SOK med bland annat orientering, skid- och skidskytteverksamhet speciellt inriktad mot barn och ungdom. 700 meter bortom idrottsplatsen finns vackra Storsjön med en idyllisk badplats med sandstrand, dit det är enkelt att ta sig till fots, med cykel eller bil. . Forserum har en stark industrisektor. Ortens största företag heter Jeld-Wen (före detta Swedoor) och tillverkar dörrar. FIAB, Forserum Safety Glass, CEOS industriprodukter, Ragnars Inredningar, Expodul och Sigab är exempel på andra gamla och nya företag på orten. Nordost om Forserum finns en bergtäkt. Forserum har ett aktivt och levande föreningsliv. Samhällsföreningen verkar för ökad trivsel och driver bygdens intressen. Hembygdsgården, som belägen öster om tätorten, är omsorgsfullt skött. I augusti 2014 invigdes ett nytt bygde- och industrimuseum inom hembygdsgårdens område. Detta museet har skapats som resultat av ett EU-projekt.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Forserum 7:41

  Adress

  Kyrkogatan 46 - Forserum

  Kommun

  Nässjö

  Typ

  1 ½ plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1940

  Boarea

  120m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  63m2

  Tomtarea

  1 060m2

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Forserum

  Utgångspris

  950 000 kr

  7 917 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Högsta bud 1 200 000 kr

  10 000 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Krister Hempel

  Fastighetsmäklare

  0380-13764

  krister.hempel@lfj.se Läs mer om Krister

  Extra kontaktperson

  Emelie Strandh

  Mäklarassistent

  0380-13770

  emelie.strandh@lfj.se Läs mer om Emelie

  Visning

  Är du intresserad?

  Kyrkogatan 46, Forserum

  Friliggande villa, 5 rok, 120m2 + 63m2 Pris: 950 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  22 999 kr/år

  Uppvärmning:

  16 645 kr

  Vatten/avlopp:

  4 824 kr

  Renhållning:

  1 530 kr

  I ovanstående driftskostnader ingår även hushållsel.

  Pantbrev:

  2 st om totalt 80 800 kr

  Taxeringsvärde:

  612 000 kr varav mark 208 000 kr

  Värdeår:

  1940

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  34.59

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 060m2

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tilläggsisolerad, stående träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  2+1 glasfönster, 3-glas isolerrutor, 2-glas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  41 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola