Hermelinstigen 3, Nässjö

Friliggande villa, 5 rok, 144m2 + 12m2 Pris: 2 795 000 kr

Ett högklassigt hus som färdigställdes år 2006!

Nu finns äntligen möjligheten för dig som sökt det där extra och värdesätter ditt boende. Här erbjuds en välplanerad och mycket smakfullt inredd Smålandsvilla för nästa ägare att ta över och njuta i. Några av bekvämligheterna man kan räkna upp är lättskött trädgård med jacuzzi, friliggande garage samt bekvämt och billigt värmesystem. Huset har ett avskilt läget nära natur där man bor fantastiskt men ändå med nära avstånd till stadskärnan och dessutom med gångavstånd till förskola samt skola. Ta tillfället, upplev huset och alla andra fördelar på plats!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan Välkommen in till kanske ditt framtida boende. En hall utöver det vanliga med väldigt fint golv precis i entrén i egen stil. Närmast har man också trappen som tar en vidare till övre plan. Rakt in kommer man till det fantastiskt fina köket som är något utöver det vanliga. Alla köksskåp i vitt i äldre stil och golv i mörkare ton. En öppen planlösning erbjuds mot matplatsen samt vardagsrummet. Centralt placerat finns även en mysig braskamin att elda för både ökad värme samt som mysfaktor. Från köket har man också utgång till uteplatsen. Jacuzzin som ni finner på baksidan är uppvärmd och redo att ta ett bad i. Tack vare en öppna planlösningen mot vardagsrummet upplever man rymden som erbjuds i detta hus. Samma fina golv finner man även här. Inred efter smak och tycke för att skapa det bästa boendet för dig. På detta plan finns även ett smakfullt badrum med fina materialval i kakel och klinkers. Duschvägg som snyggt avskiljer duschdelen. Ett stort sovrum finns också att tillgå på detta plan. Detta rum är placerat mot trädgården och lugnet. Det andra rummet på detta plan är idag inrett som walk in Close, en extra lyx i vardagen. Går lätt att göra om till ytterligare ett sovrum om behovet finns. För en praktisk vardag har man också placerat tvättstugan på detta plan med allt man kan tänka sig behöva. Övre plan En trappa upp och man når övre plan. En fin detalj är glaspartiet vid trappen som snyggt smälter i omgivningen. I allrummet har man fint golv i vitt. Även här erbjuds en öppen planlösning. Möjlighet att få till ytterligare sovrum om så önskas. I dagsläget möjligt att ha större soffgrupp för det större sällskapet. Ett rymligt och fint sovrum finner man även på detta plan. Här inryms större säng med tillhörande möblemang. Centralt placerat på detta plan finner man badrummet, även det något utöver det vanliga. Fina toner på kakel och klinkers, charmigt snedtak samt ett badkar med egen stil.

Tomt

Tomtarea 812 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2006

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump till vattenburet system

Uteplats/Balkong

Trädäck

Bilplats

Bilplats 1: Garage. Bilplats 2: P-plats.

Övrigt

Huset är besiktigat inför försäljningen. Besiktningsprotokollet finns att inhämta hos ansvarig fastighetsmäklare..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 13:45 - 14:30

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Björktickan 2

Adress

Hermelinstigen 3 - Nässjö

Kommun

Nässjö

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2006

Boarea

144m2

Areauppgifter enligt ritning(ar)

Biarea

12m2

Tomtarea

812m2

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Målen

Utgångspris

2 795 000 kr

19 410 kr/m2

Ansvarig mäklare

Tomas Altun

Fastighetsmäklare

Läs mer om Tomas Maila mig

Extra kontaktperson

Emelie Strandh

Mäklarassistent

Läs mer om Emelie Maila mig

Visning

Kom på visning!

Vänligen anmäl dig via länken eller ring 0380-13770. Välkommen!

2017-11-19 13:45:00 2017-11-19 14:30:00 40 Bostadsvisning Hermelinstigen 3, Nässjö 57,6560572268629, 57,6560572268629 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Hermelinstigen 3, Nässjö

Friliggande villa, 5 rok, 144m2 + 12m2 Pris: 2 795 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

31 000 kr/år

Uppvärmning:

23 000 kr

Vatten/avlopp:

6 000 kr

Renhållning:

2 000 kr

I uppvärmningskostnaden ingår även elnätskostnad och hushållsel.

Pantbrev:

8 st om totalt 2 252 500 kr

Taxeringsvärde:

1 058 000 kr varav mark 173 000 kr

Värdeår:

2006

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.59

Byggnad

Tomtarea:

812m2

Grund:

Krypgrund

Stomme:

Trä

Fasad:

Träpanel

Takbeklädnad:

Takpannor

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk

Uppvärmningssystem:

Frånluftsvärmepump till vattenburet system

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

D

Energikonsumtion:

66 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola