Pilgatan 1, Trekanten

Friliggande villa, 3 rok, 94m2 + 94m2 Pris: 1 450 000 kr

På hörntomt mitt i Trekanten!

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Strax intill skola, förskola och mataffär ligger denna 50-talsvilla på en hörntomt om 1 250 kvm. Bergvärme är installerad! Är du på jakt efter trivsam familjevilla i centrala Trekanten? Entréplanet bjuder på ett vardagsrum med parkettgolv och öppen spis med Keddy-insats, två sovrum i bra storlek, stort kök där många gäster får plats och ett duschrum. I källaren finns bl.a. Helkaklat duschrum, mysig gillestuga, möblerbar hall där du t.ex. kan ha kontoret, tvättstuga samt förvaringsutrymmen. Bergvärme är installerad vilket ger dig en bra uppvärmningskostnad. Garage finns vidbyggt huset.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan: HALL med laminatgolv. In till vänster ligger ett rymligt KÖK med plats för flera gäster. Det finns gott om skåpsinredning och en köksö. Maskinell utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl och frys (med is/vatten) samt diskmaskin. Laminatgolv. VARDAGSRUMMET har ingång från både kök och hall. På golvet ligger parkett och så finns det en öppen spis med keddy-insats. Från vardagsrummet når du den inglasade altanen. DUSCHRUM med våtrumsmatta på golv, kaklade väggar, dusch, toalet och handfat med tillhörande inredning/skåp. SOVRUM 1 har laminatgolv, en garderob samt en uppgång till vinden via en garderob. SOVRUM 2 har även detta laminatgolv samt finns två garderober. Källare: När du klivit ner i källaren möts du av en MÖBLERBAR HALL, som kan för t.ex. kontorsutrymme. I dett a utrymme finns även en dörr upp till garaget. Större GILLESTUGA med laminatgolv. Längre in i källaren finns en HALL med stor garderob bakom skjutdörrar. DUSCHRUM med klinkergolv, kaklade väggar, toalett, handfat, fläkt, handdukstork samt dusch. TVÄTTSTUGAN är rymlig så du kan hänga tvätten här inne. Maskinell utrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. I tvättstugan finns också en duschkabin. I PANNRUMMET, där bergvärmepumpen, förvaringsmöjligheter, arbetsbänk och en frysbox. FÖRRÅDSUTRYMME (under altanen).

Tomt

Tomtarea 1 250 m² (friköpt). Tomten: mysig hörntomt med staket och buskar

Övriga byggnader

Vedbod.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1955

Dränering runt huset gjordes 1997 Bergvärme installerades 2001 (ny kompressor 2003) Dusch/WC på entréplan renoverades Keddy installerades 2000 Vatten och avloppsstammen ut i gatan byttes 2000 Dusch/WC i källaren renoverades 2009 Köket renoverades 2009 Isolerglas monterades på entréplan 2012

Uppvärmning

Vattenburen värme - Bergvärme

TV & Internet

Fastigheten är ansluten till fiber

Uteplats/Balkong

Inglasad altan i sydvästläge

Bilplats

Garage

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Harby 17:26

  Adress

  Pilgatan 1 - Trekanten

  Kommun

  Kalmar

  Typ

  1 plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1955

  Boarea

  94m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  94m2

  Tomtarea

  1 250m2

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Trekanten

  Eller högstbjudande

  1 450 000 kr

  15 426 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Magnus Johansson

  Reg.Fastighetsmäklare

  070-547 42 00

  magnus.johansson@lansfast.se Läs mer om Magnus

  Extra kontaktperson

  Linda Kembring Hessling

  Mäklarassistent

  070-387 48 00

  linda.k.hessling@lansfast.se Läs mer om Linda

  Visning

  Är du intresserad?

  Pilgatan 1, Trekanten

  Friliggande villa, 3 rok, 94m2 + 94m2 Pris: 1 450 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftskostnad per år ca 23 440 kr, vilken fördelas enligt följande: uppvärmning + hushållsström ca 12 140 kr, försäkring ca 1 500 kr, vatten/avlopp ca 6 000 kr, renhållning ca 3 600 kr och sotning ca 200 kr. Driftskostnad är enligt säljarens uppgift.

  Pantbrev:

  13 st om totalt 1 173 000 kr

  Taxeringsvärde:

  650 000 kr varav mark 202 000 kr

  Värdeår:

  1955

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  34.86

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 250m2

  Grund:

  Källare/Betongplatta

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Tegel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glas isolerrutor och kopplade 2-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen värme - Bergvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  B

  Energikonsumtion:

  37 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola