Beckgatan 3, Bergkvara

Friliggande villa, 6 rok, 148m2 Pris: 650 000 kr

Vackra Bergkvara!

I ett barnvänligt och lugnt område ligger denna rymliga 1,5-plansvilla med gångavstånd till förskola, skola, daglig service och Kalmarsund. Mysig och uppvuxen trädgårdstomt som vetter mot öppen grönyta. Invändigt är huset mer eller mindre i originalskick. Fem sovrum i olika storlekar. Luftvärmepump finns installerad och braskamin finns i vardagsrummet. Pendelavstånd till både Karlskrona och Kalmar, ca 45 km bilfärd.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan: Husets entréplan bjuder först på en HALL med en klädkammare och trappa upp till övervåningen. BADRUMMET har badkar, toalett och handfat. SOVRUM 1 har ingång till en klädkammare. Husets VARDAGSRUM har en braskamin och utgång till uteplatsen som ligger mot öppen baksida, insynsskyddad och mot grönområde. KÖKET har matplats intill fönster, luftvärmepump (2012) som hjälper till att värma upp huset, spis med ugn (2007), fläkt, kyl (2003), frys (2003) och diskmaskin (2016). Avslutningsvis på detta plan finns TVÄTTSTUGAN med utgång på framsidan, tvättmaskin, tvättho (2005), varmvattenberedare samt ett äldre torkskåp (funktion okänd). Övervåningen: När du klivit upp för trappan möts du av en HALL. Från hallen når du ett DUSCHRUM med dusch, toalett och handfat. Du når också SOVRUM 1, SOVRUM 2, SOVRUM 3 och SOVRUM 4, varav från det ena når husets balkong. På övervåningen finns också en klädkammare.

Tomt

Tomtarea 895 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt med fruktträd och staket.

Övriga byggnader

Vidbyggt förråd/vedbod vid garaget.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1978

Uppvärmning

Luftvärmepump, braskamin och direktverkande el

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Uteplats, i sydväst-läge. Uteplats 2: Balkong, i sydväst-läge.

Bilplats

Garage med förrådsdel.

Övrigt

Besiktning är beställd och beiktningsprotokoll kommer finnas tillgängligt vid visningen. Friskrivningsklausul kommer att tillämpas. För mer information fråga ansvarig fastighetsmäklare..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Bofinken 2

Adress

Beckgatan 3 - Bergkvara

Kommun

Torsås

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1978

Boarea

148m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

895m2

Rum

6 rok varav 5 sovrum

Område

Bergkvara

Eller högstbjudande

650 000 kr

4 392 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Beckgatan 3, Bergkvara

Friliggande villa, 6 rok, 148m2 Pris: 650 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftskostnad per år ca 16 694 kr, vilken fördelas enligt följande: uppvärmning + hushållsström ca 7 130 kr, försäkring ca 3 726 kr, vatten/avlopp 3 773 kr, renhållning ca 1 331 kr och sotning ca 734 kr. Antal personer i hushållet: 1 Driftskostnad är enligt säljarens uppgift. Observera att huset inte använts som åretruntboende, därav så låg driftskostnad.

Pantbrev:

3 st om totalt 304 300 kr

Taxeringsvärde:

627 000 kr varav mark 95 000 kr

Värdeår:

1978

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.29

Byggnad

Tomtarea:

895m2

Grund:

Platta på mark

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Takbeklädnad:

Takpannor

Fönster:

Isolerglasfönster

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Luftvärmepump, braskamin och direktverkande el

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Status:

Beställd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola