Verkstadsgatan 9, Vimmerby

Friliggande villa, 4 rok, 85m2 + 49m2 Pris: 1 600 000 kr

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Mysigt litet hus med en rymlig insida som är ljus och luftig. Entréplanet har en öppen lösning med kök, matrum och vardagsrum som blir ett trivsamt tillhåll för familj och vänner. På övre plan finns två sovrum och badrum och den snyggt ombyggda källaren används som sovrum, där finns även den härliga relaxen med bubbelbad. Husets insida har renoverats under åren 2015-2017. På baksidan i skyddat läget finns uterummet och på framsidan trädäck i soligt läge. Trevlig trädgård med lummig grönska nära fina Gästgivarhagen.

Rumsbeskrivning

Bostaden

Entréplan: Hall med laminatgolv. Väggar har plockats bort för att öppna upp mellan kök, matrum och vardagsrum som numera har en modern, ljus och öppen lösning med inslag av rustika detaljer i det charmiga köket. I kök och matrum är det belysningspottar infällda i taket. Kök med laminatgolv och väggar klädda med dekorationstegel, vita skåpsluckor i gammaldags stil och ljust grå bänkskivor. Utrustat med kyl, frys, inbyggnads ugn + micro, induktionshäll och takhängd fläkt. Matrum och Vardagsrum med laminatgolv. Från köket är de utgång till baksidans uterum med infravärme. Övre plan Hall med laminatgolv. Sovrum med laminatgolv. Sovrum med laminatgolv. Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv, el golvvärme, utrustat med toalett, handfat med kommod, duschväggar och handdukstork. Källarplan Hall med klinkergolv, el golvvärme innanför ytterdörren. Sovrum med textilmatta och vitmålat trätak. Relax och tvätt med klinkergolv och vattenburen golvvärme, väggar med kakel och målad betong, utrustat med bubbelbadkar, tvättmaskin, torktumlare, wc, bänk med tvättho och förvaring. Förråd med fjärrvärmeväxlare.

Tomt

Tomtarea 931 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1946

2015 - Renoverat hela bottenplan och övre plan. Byggt altan. 2016/2017 - Byggt om källaren. All el och VA är utbytt i samband med genomförda renoveringar. Källaren har nya fönster och ytterdörr.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Anslutet till Telias fibernät.

Uteplats/Balkong

På baksidan finns ett mysigt uterum med infravärme och på framsidan ett trädäck i soligt läge.

Bilplats

Garage.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Tor 23 Nov

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Gästgivaren 2

Adress

Verkstadsgatan 9 - Vimmerby

Kommun

Vimmerby

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1946

Boarea

85m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

49m2

Tomtarea

931m2

Rum

4 rok varav 2 sovrum

Område

Aby

Eller högstbjudande

1 600 000 kr

18 824 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

2017-11-23 00:00:00 2017-11-23 00:00:00 40 Bostadsvisning Verkstadsgatan 9, Vimmerby 57,6629151741034, 57,6629151741034 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Verkstadsgatan 9, Vimmerby

Friliggande villa, 4 rok, 85m2 + 49m2 Pris: 1 600 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

44 894 kr/år

Hushållsel:

10 588 kr

Uppvärmning:

22 450 kr

Vatten/avlopp:

8 881 kr

Renhållning:

2 975 kr

Pantbrev:

4 st om totalt 1 129 000 kr

Taxeringsvärde:

552 000 kr varav mark 227 000 kr

Värdeår:

1946

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

35.29

Byggnad

Tomtarea:

931m2

Grund:

Betong

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Stående träpanel

Takbeklädnad:

Betongpannor

Plåtarbete:

Lackerad plåt

Fönster:

2-glasfönster (nya 3-glas i källaren)

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

F

Energikonsumtion:

154 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola