Fuxvägen 2, Alvesta

Friliggande villa, 6 rok, 137m2 + 43m2 Pris: 1 790 000 kr

I populära och familjära Påvelsgård finner du denna trevliga och mycket välvårdade 1 1/2 plansvilla med garage. Huset välkomnar dig med en trivsam och välplanerad planlösning. Redan när du parkerat bilen och tagit första steget in i detta hem märker du att bostaden erbjuder allt vad familjen behöver. Här finns fina sällskapsytor i vardagsrum och allrum. Vidare finns här två badrum och fyra sovrum. Fräsch standard på huset genomgående. Trädgården är lättskött med plats för spring och lek. Baksidan med den inglasade altanen i väster ger härliga soltimmar. Välkomna!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomnande ljus entré med klinkergolv, golvvärme, infällda spotlights i tak och med plats för kapphägning. T.v. finner vi det trivsamma och fräscha köket som ligger perfekt placerat intill vardagsrummet och från köket är det väldigt enkelt att ta sig ut till husets fina uteplatser. Köksluckor i björk, övrig utrustning i kök är spishäll, spisfläkt, fullhöjd kyl, frys, inbyggnads ugn, micro och diskmaskin. Ljust vardagsrum med parkettgolv. Hall med laminatgolv där man finner trappan till husets övervåning. Renoverat badrum med klinkergolv med golvvärme, wc, dusch, badrumsfläkt och handfat. Rymligt föräldrar sovrum med parkettgolv och gott om förvaring i garderober. Sovrum med laminatgolv och fönster mot husets framsida. Groventré/ tvättstuga med klinkergolv. Här finns varmvattenberedare, torkskåp, tvättmaskin och utslagsvask placerad. Ingång till köket samt utgång till den inglasade altanen. Rymlig klädkammare samt utgång till det rymliga garaget som rymmer två bilar efter varandra. Övervåning: Möblerbar hall med laminatgolv. Ljust och luftigt allrum med laminatgolv och infällda spotlights Badrum med våtrumsmatta på golv, målad väv på vägg, wc, handfat och duschplats. Klädkammare. Två spegelvända sovrum, bägge med laminatgolv och fönster mot husets framsida.

Tomt

Tomtarea 882 m² (friköpt). Tomten: häckar.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1973

Huset har löpande renoverats med b.la nya treglasfönster 2014, Luftvärmepump 2011,entré och nytt ytterdörr 2015, badrum på nedre plan 2001 och ny panel på husets gavelsidor 2013.

Uppvärmning

Dir el +luftvärmepump

TV & Internet

TV-antenn.

Uteplats/Balkong

Inglasad altan under tak, läge väster med skjutbara glaspartier och infravärme

Bilplats

Bilplats 1: Bilparkering. Bilplats 2: Dubbel garage.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tis 23 Jan

  Anmäl till visning

  Fastighetsbeteckning

  Araben 1

  Adress

  Fuxvägen 2 - Alvesta

  Kommun

  Alvesta

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1973

  Boarea

  137m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  43m2

  Tomtarea

  882m2

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Väster

  Eller högstbjudande

  1 790 000 kr

  13 066 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Jonas Hellström

  Fastighetsmäklare

  0705-144633

  jonas.hellstrom@lansfast.se Läs mer om Jonas

  Extra kontaktperson

  Britt-Marie Göthberg

  Mäklarassistent

  070-385 23 75

  bmg@lansfast.se Läs mer om Britt-Marie

  Visning

  Kom på visning!

  Boka via länken nedan

  2018-01-23 00:00:00 2018-01-23 00:00:00 40 Bostadsvisning Fuxvägen 2, Alvesta 56,9083880268658, 56,9083880268658 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Fuxvägen 2, Alvesta

  Friliggande villa, 6 rok, 137m2 + 43m2 Pris: 1 790 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  26 000 kr/år

  Hushållsel:

  7 000 kr

  Uppvärmning:

  11 000 kr

  Vatten/avlopp:

  6 000 kr

  Renhållning:

  2 000 kr

  Pantbrev:

  6 st om totalt 1 600 900 kr

  Taxeringsvärde:

  797 000 kr varav mark 179 000 kr

  Värdeår:

  1973

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  34.71

  Byggnad

  Tomtarea:

  882m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel, trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Galvaniserad målad plåt

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Dir el +luftvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola