Målarevägen 7, Ryssby

Friliggande villa, 5 rok, 125m2 + 33m2 Pris: 950 000 kr

1½ plans villa på lugn gata i Ryssby. Fönster, badrum och kök är renoverat samt stammar och el vilket ger ett mycket bra utgångsläge.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Fastigheten möter dig med en rymlig garageinfart med en garagebyggnad som rymmer en bil samt ytterligare förrådsutrymme. Baksidan är fri för aktiviteter och entrén finner man på husets gavel. Väl inne i byggnaden via groventrén som fått sig ett lyft med tapetserade väggar och klinkergolv med golvvärme. Vidare fram finns köket som även det är renoverat 2009, även det är försett med vattenburen golvvärme. Efter köket når man gaveln mot framsidan där huvudentrén finns samt ett badrum med dusch och tvättställ. Ett valv tar dig vidare in till vardagsrummet som har en kamin för kalla höst och vinterkvällar. Med direkt anknytning ligger även matrummet. Här ligger det en plastmatta som golv. Ovanvåningen har ett allrum med snedtak och utgång till en stor balkong med söderläge. Det finns även 2 st sovrum som är väl tilltagna och ett badrum där renovering är i antågande. Golv i samtliga rum är laminat. Källardelen finner man en relaxhörna med bubbelbad, dusch och tvättställ. Detta är renoverat 2010 och är fräscht med sin klinker och kakel. Intill ligger tvättstuga och pannrum. Vedpannan och ackumulatortankarna är ett mycket väl dimensionerat system vilket gör att eldning ej behöver ske särskilt ofta.

Kök

Kök på våningsplan 1. Golv: plastmatta. Köksluckor: Ekluckor. Utrustning: spishäll, fläkt, kombinerad kyl/frys (med kallvatten och ismaskin) och diskmaskin.

Badrum 1, vån 1

Badrum 1, vån 1 på våningsplan 1. Golv: plastmatta. Väggar: plastmatta. Utrustning: toalett, dusch och tvättställ.

Badrum 2, ovanvåning

Badrum 2, ovanvåning på våningsplan 2. Golv: plastmatta. Väggar: plasttapet. Utrustning: toalett och tvättställ. Renoveringsbehov finns.

Relax

Relax på våningsplan 2. Golv: klinkers. Väggar: kakel. Utrustning: bubbelbad och tvättställ (ej inkopplad). Detta renoverades 2010.

Lös egendom

Lös egendom. Den självgående gräsklipparen, den stora tvättmaskinen och hundgården ingår ej i köpet.

Tomt

Tomtarea 922 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1929

Kök och badrum plan 1renoverades 2009. Badrum i källare med bubbelbad, tvättställ och dusch gjordes 2010. Det är även bytt fönster till treglas förutom 2 st. Fönstrena finns dock och ingår i köpet. Den mesta elen är bytt förutom i vardagsrum. Fiber finns indraget.

Uppvärmning

Vedpanna, v35 med 5 st ack tankar om 500 l/st

TV & Internet

Fast lina, fiber.

Bilplats

Garage finns med gott och väl plats till en bil samt förrådsutrymmen. Brädfodring är delvis bytt. Byggytan är 47 kvm isolerad garagedel samt 13 kvm kallförråd.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Ljungby Ryssby-Östraby FS:2, Ljungby Ryssby-Östraby FS:3, Ljungby Ryssby-Östraby FS:4, Ljungby Ryssby-Östraby FS:6. Skattetal: Mantal. 1/640. Tillhörande fastigheten finns även betydande fiskerätt för den fiske intresserade. De inskrivna samfälligheterna ger fiskerätt i Tjurken mfl, Ryssbysjön, Kallsjön, Staffansbosjön, Immern, Flattsjön och Kvarnbäcken i olika utsträckning. Här finns bla annat bra kräftfiske. Planbestämmelser: Byggnadsplan (1950-05-16)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Ryssby 27:6

  Adress

  Målarevägen 7 - Ryssby

  Kommun

  Ljungby

  Typ

  1 ½ plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1929

  Boarea

  125m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  33m2

  Tomtarea

  922m2

  Rum

  5 rok varav 2 sovrum

  Område

  Ryssby

  /bud

  950 000 kr

  7 600 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Byrskog

  Reg. Fastighetsmäklare

  072-23 22 378

  fredrik.byrskog@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Extra kontaktperson

  Ulf-Peter Strömberg

  Reg. Fastighetsmäklare

  0706-403511

  up.stromberg@lansfast.se Läs mer om Ulf-Peter

  Visning

  Är du intresserad?

  Målarevägen 7, Ryssby

  Friliggande villa, 5 rok, 125m2 + 33m2 Pris: 950 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  3 st om totalt 700 000 kr

  Taxeringsvärde:

  404 000 kr varav mark 134 000 kr

  Värdeår:

  1929

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  34.92

  Byggnad

  Tomtarea:

  922m2

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Eternit

  Takbeklädnad:

  Bentongpannor

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag, samt pax fläkt i badrum

  Uppvärmningssystem:

  Vedpanna, v35 med 5 st ack tankar om 500 l/st

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Övrigt:

  Tillhörande fastigheten finns även betydande fiskerätt för den fiske intresserade. De inskrivna samfälligheterna ger fiskerätt i Tjurken mfl, Ryssbysjön, Kallsjön, Staffansbosjön, Immern, Flattsjön och Kvarnbäcken i olika utsträckning. Här finns bla annat bra kräftfiske.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola