Hedborns Gata 54, Linköping

Kedjehus, 5 rok, 132m2 + 90m2 Pris: 3 695 000 kr

KB-VILLA MED STOR TOMT

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkomna till mångas favoritvilla med perfekt läge på stor tomt och långt in i området. Här bjuds ett fräscht hus med ett stort ombyggt kök och ett vardagsrum i vinkel som båda ger fina sociala utrymmen, dubbla dusch-och badutrymmen och dessutom stor gillestuga. Gott om förvaringsmöjligheter i rymliga klädkammare samt generösa förråds- och hobbyutrymmen i källaren. Tomten ligger vid vändplan vilket gör att ni får en stor gräsmatta och gott om plats för lek och rekreation. Gång- och cykelavstånd till för- och grundskolor samt nära till motions- och rekreationsområden i Rydsskogen. Välkomna till Hedborns Gata 54!

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall med plats för avhängning, parkettgolv och ljus tapet. Stort och rymligt kök där tidigare sovrum har gjorts om till matplats, längst ner i köket finns hel garderobsvägg med skjutdörrar för extra förvaring. Luckor och lådor i björklaminat med vit laminatbänk och rostfri diskho. Kakel som stänkskydd ovanför arbetsytor. Utrustat med hällspis, fläkt, diskmaskin, fullhöjds kyl- och frysskåp. Parkettgolv och ljus tapet. Vardagsrum i vinkel med ljus tapet, parkettgolv och utgång till altan. Sovrum med parkettgolv och ljustapet samt garderobsvägg. Badrum med klinkergolv och våtrumstapet, badkar, handfat i kommod samt överskåp.

Övre plan

Övre hall med laminatgolv och ljusa målade väggar. Sovrum med klädkammare, målade väggar och laminatgolv. Sovrum med klädkammare, målade väggar och laminatgolv. Toalett med rutig platsmatta och målade väggar, handfat i kommod överskåp samt toalett.

Källarplan

Stor gillestuga med textilmatta och vita målade väggar. Förråd i anslutning till gillestugan. Tvättstuga med klinkergolv och ljusa målade väggar samt kaklad duschhörna. Tvätt stapel, torkskåp och rostfribänk med ho. Toalett med handfat. Hobbyrum eller förråd.

Tomt

Tomtarea 534 m² (friköpt). Tomten ligger vid vändplan vilket ger en större tomt än normalt med fin gräsmatta, bra altan i söderläge och plank som avskärmar mot grannar.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Fiber

Uteplats/Balkong

Altan med markis i söderläge som nås ifrån vardagsrum.

Bilplats

Plats i asfalterad carport för två bilar.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Offerkistan 3

Adress

Hedborns Gata 54 - Linköping

Kommun

Linköping

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Kedjehus

Byggår

1971

Boarea

132m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

90m2

Tomtarea

534m2

Rum

5 rok varav 4 sovrum

Område

Ryd

Utgångspris

3 695 000 kr

27 992 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Elisabet Tångring

Mäklarassistent

Läs mer om Elisabet Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Hedborns Gata 54, Linköping

Kedjehus, 5 rok, 132m2 + 90m2 Pris: 3 695 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

37 251 kr/år

Försäkring:

6 240 kr

Hushållsel:

2 920 kr

Uppvärmning:

19 211 kr

Vatten/avlopp:

6 494 kr

Renhållning:

2 386 kr

Personer i hushållet: 4

Pantbrev:

10 st om totalt 2 038 500 kr

Taxeringsvärde:

2 011 000 kr varav mark 818 000 kr

Värdeår:

1971

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

32.28

Byggnad

Tomtarea:

534m2

Grund:

Källare

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Lättbetong mot källare och trä mot övervåning

Fasad:

Trä

Takbeklädnad:

Betongpannor

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

D

Energikonsumtion:

105 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola