Lindbladsvägen 20, Skänninge

Friliggande villa, 4 rok, 80m2 + 80m2 Pris: 1 495 000 kr - Budgivning pågår

TREVLIG ENPLANSVILLA MED KÄLLARE

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

TREVLIG ENPLANSVILLA MED KÄLLARE Välkommen till den här trevliga enplansvillan i lugnt och familjevänligt område. Entréplan är i stort sett helrenoverat på senare år med nya ytskick och bjuder på ett rymligt vardagsrum med utgång till uterum, stort gediget kök med matplats, 2 sovrum och duschrum med kakel och klinker. I källarplan finner vi ett sovrum alternativt kontor, hobbyrum, dusch och bastu, tvättstuga och väldigt gott om förvaringsutrymmen. Villan erbjuder vidare smidig uppvärmning via fjärrvärme och en trevlig och behändig trädgårdstomt. På tomten finns ockås ett garage som är inrett med en förrådsdel och ett gästrum. Välkommen till denna trivsamma familjevilla med närhet till skolor, barnomsorg, allmänt bad och endast en kort cykeltur till pendeln!

Rumsbeskrivning

Entréplan

Entréhall med plats för klädavhängning. Här ligger ett ljust laminatgolv och takhöjden är högre då entréplanet ligger en halvtrappa upp. Övre hall med laminatgolv. Här finns även en garderob. Gediget och luftigt kök med laminatgolv. Köket är välvårdat med nytt kakel, ny bänkskiva och diskho. Vidare är köket utrustat med spishäll -15, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys -15. Sovrum 1: Stort sovrum som tidigare varit två rum. Laminatgolv och hel garderobsvägg. Duschrum med kakel och klinker. Här finns wc, handfat och duschhörna. Sovrum 2: Sovrum med inbyggd hel garderobsvägg med skjutdörrar. Laminatgolv. Rymligt vardagsrum med plats för både tv-hörna och matgrupp. I vardagsrummet ligger ett laminatgolv (parkett under). Rummet har utgång till den inglasade altanen/uterummet.

Nedre plan

På nedre plan finns ett kontor/sovrum med trägolv (golvvärme). Hall med trägolv (golvvärme). Matkällarförråd under trapp. Hobbyrum/gym med trägolv (golvvärme). Relaxavdelning innanför hobbyrummet med kaklad dusch och stor bastu. Tvättstuga med tvättbänk och tvättmaskin. Innanför tvättstugan ligger ytterligare ett rum med fjärrvärmecentral och torktumlare. Detta rum har även en källarutgång. Stort förråd med gott om plats för förvaring (fd garage).

Tomt

Tomtarea 635 m² (friköpt). Behändig trädgårdstomt med insynsskyddat läge.

Övriga byggnader

Garagebyggnad som delats av till förråd samt isolerat gästrum/tonårsrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1964

-Ny ytskick i större delen av entréplan år 2015/2016 -Ny el entréplan år 2015/2016 -Dusch/bastu i källaren renoverades år 2012. -Ny fasadpanel (frånsett norrsidan) år 2012. -Duschrummet i entréplanet renoverades år 2008. -Ny dränering och ny utvändig fuktisolering kring källaren (frånsett södersidan) år 2008-2009. -Installation av fjärrvärme år 1999. -Taket är omlagt, årtal när detta utfördes är okänt. -Tillbyggd/ombyggd entré, årtal okänt.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

TV via satellit. Mobilt bredband.

Uteplats/Balkong

Mysigt uterum i anslutning till huset baksida och trädgård. Intill uterummet finns även ett trädäck för sköna sommardagar.

Bilplats

Asfalterad infart med plats för flera bilar.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Avtalsservitut Ledning Mm Avtalsservitut Ledning Mm(7 st) Planbestämmelser:Stadsplan (1960-12-13) , Tomtindelning (1963-05-30)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Duvan 6

Adress

Lindbladsvägen 20 - Skänninge

Kommun

Mjölby

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1964

Boarea

80m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

80m2

Tomtarea

635m2

Rum

4 rok varav 2 sovrum

Område

Skänninge

Utgångspris

1 495 000 kr

18 688 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

1 300 000 kr

16 250 kr/m2

B1 20/11 kl: 13:56 - 1 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Tidblom

Reg.Fastighetsmäklare

Läs mer om Sandra Maila mig

Extra kontaktperson

Kristian Lindgren

Reg.Fastighetsmäklare

Läs mer om Kristian Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Lindbladsvägen 20, Skänninge

Friliggande villa, 4 rok, 80m2 + 80m2 Pris: 1 495 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

36 991 kr/år

Försäkring:

3 841 kr

Hushållsel:

10 495 kr

Uppvärmning:

15 444 kr

Vatten/avlopp:

5 667 kr

Renhållning:

1 544 kr

Personer i hushållet: 2

Pantbrev:

5 st om totalt 1 050 000 kr

Taxeringsvärde:

516 000 kr varav mark 148 000 kr

Värdeår:

1964

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

33.99

Byggnad

Tomtarea:

635m2

Grund:

Källare

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Tegel och träpanel

Takbeklädnad:

Bentongpannor

Plåtarbete:

Plåt

Fönster:

2-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

E

Energikonsumtion:

131 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola