Kvarngatan 26c, Höör

Friliggande villa, 5 rok, 128m2 Pris: 3 250 000 kr

Härligt läge i Stenskogen!

På attraktivt läge i Stenskogen bygger Movehome, som säljs och tillverkas av Trivselhus, 7 st attraktiva och prisvärda villor i snygg design. Tomterna gränsar mot underbar ädellövskog med mängder av fina vandringsstigar. På ett par minuters promenadavstånd finner vi Höörs gamla mölla med sommar-café där det ibland är musikunderhållning, ytterligare några minuter bort ligger Höörs montessori-skola och sen är det bara en liten bit till man är framme i centrala Höör med butiker, restauranger, järnvägsstation, kommunala skolor, idrotts-, sim- och is-hall med mera. Nedan några exempel på hustyper: (Pris kan förändras beroende på tillval) MOVE #104 1-PLANSHUS (från 3 250 000 kr inkl tomt) 4 sovrum | 128 kvm Mycket välplanerat enplanshus i vinkel. Ett utmärkt hus för den lite större barnfamiljen som behöver fyra sovrum. Köket har bardisk och vardagsrum/matplats är hela 9,3 meter långt och har fint glasparti mot uteplatsen. 128 kvm och 4 sovrum. MOVE #103 1-PLANSHUS (från 3 150 000 kr inkl tomt) 3 sovrum | 124 kvm Ett rakt 1-planshus med entré på gaveln och öppen planlösning med ljus och genomsikt åt flera håll. Föräldrarna har egen wc/dusch. Köket har bardisk och kontakt med både allrum och matplats. Behövs ett sovrum till kan du stänga av allrummet med en vägg. 3 sovrum och 124 kvm. MOVE #201 1 1/2–PLANHUS (från 3 100 000 kr inkl tomt) 2-4 sovrum | 102 + 65 kvm Rymligt 1 1/2–planhus med klassiskt sadeltak. Två sovrum på entréplan gör att du kan bo med ett barn och inreda vinden när du behöver den. Det extra överfönstret på gaveln får du genom tillvalet Ryggåstak, som dessutom ger fin rymd i vardagsrummet. 2-4 sovrum, 167 kvm. Mer information: www.movehome.se Kontakt med säljare på Movehome: Claes Andersson, 070-883 44 11 claes.andersson@trivselhus.se Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling förmedlar endast tomterna och kund köper tomten separat av fastighetsägaren med villkor om att teckna entrepenadavtal med Movehome/Trivselhus AB. När köpekontrakt tecknas på tomt (med förbehåll om att bygglov ska beviljas) betalas 10 % i handpenning och resterande del av köpeskilling för tomten betalas när bygglovet beviljats. Läs mer: www.movehome.se/bygga-hus

Tomt

Tomtarea 1 243 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Planerad byggstart 2018

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Malakiten 3

Adress

Kvarngatan 26c - Höör

Kommun

Höör

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

Boarea

128m2

Areauppgifter enligt ritning(ar)

Tomtarea

1 243m2

Rum

5 rok varav 4 sovrum

Område

Pris

3 250 000 kr

25 391 kr/m2

Ansvarig mäklare

Micael Arderup

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Micael Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Kvarngatan 26c, Höör

Friliggande villa, 5 rok, 128m2 Pris: 3 250 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Taxeringsvärde:

261 000 kr varav mark 261 000 kr

Typ:

210, Småhusenhet, tomtmark

Skattesats:

32.99

Byggnad

Tomtarea:

1 243m2

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola