Kvarngatan 26e, Höör

3 275 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Malakiten 5

  Adress

  Kvarngatan 26e - Höör

  Kommun

  Höör

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  Boarea

  128m2

  Areauppgifter enligt ritning(ar)

  Tomtarea

  1 243m2

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Pris

  3 275 000 kr

  25 586 kr/m2

  Härligt läge i Stenskogen!

  På attraktivt läge i Stenskogen bygger Movehome, som säljs och tillverkas av Trivselhus, 7 st attraktiva och prisvärda villor i snygg design. Tomterna gränsar mot underbar ädellövskog med mängder av fina vandringsstigar. På ett par minuters promenadavstånd finner vi Höörs gamla mölla med sommar-café där det ibland är musikunderhållning, ytterligare några minuter bort ligger Höörs montessori-skola och sen är det bara en liten bit till man är framme i centrala Höör med butiker, restauranger, järnvägsstation, kommunala skolor, idrotts-, sim- och is-hall med mera. Nedan några exempel på hustyper: (Pris kan förändras beroende på tillval) MOVE #104 1-PLANSHUS (från 3 275 000 kr inkl tomt) 4 sovrum | 128 kvm Mycket välplanerat enplanshus i vinkel. Ett utmärkt hus för den lite större barnfamiljen som behöver fyra sovrum. Köket har bardisk och vardagsrum/matplats är hela 9,3 meter långt och har fint glasparti mot uteplatsen. 128 kvm och 4 sovrum. MOVE #103 1-PLANSHUS (från 3 175 000 kr inkl tomt) 3 sovrum | 124 kvm Ett rakt 1-planshus med entré på gaveln och öppen planlösning med ljus och genomsikt åt flera håll. Föräldrarna har egen wc/dusch. Köket har bardisk och kontakt med både allrum och matplats. Behövs ett sovrum till kan du stänga av allrummet med en vägg. 3 sovrum och 124 kvm. MOVE #201 1 1/2–PLANHUS (från 3 125 000 kr inkl tomt) 2-4 sovrum | 102 + 65 kvm Rymligt 1 1/2–planhus med klassiskt sadeltak. Två sovrum på entréplan gör att du kan bo med ett barn och inreda vinden när du behöver den. Det extra överfönstret på gaveln får du genom tillvalet Ryggåstak, som dessutom ger fin rymd i vardagsrummet. 2-4 sovrum, 167 kvm. Mer information: www.movehome.se Kontakt med säljare på Movehome: Claes Andersson, 070-883 44 11 claes.andersson@trivselhus.se Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling förmedlar endast tomterna och kund köper tomten separat av fastighetsägaren med villkor om att teckna entrepenadavtal med Movehome/Trivselhus AB. När köpekontrakt tecknas på tomt (med förbehåll om att bygglov ska beviljas) betalas 10 % i handpenning och resterande del av köpeskilling för tomten betalas när bygglovet beviljats. Läs mer: www.movehome.se/bygga-hus

  Ansvarig mäklare

  Micael Arderup

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-101839

  micael.arderup@lansfast.se Läs mer om Micael

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 1 243 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Planerad byggstart 2018

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Taxeringsvärde:

  261 000 kr varav mark 261 000 kr

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 243m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Planerad byggstart 2018

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor